2024. 06. 16.
Jusztin
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz Tagok részére kedvezményes Hallooween Party a Holnemvolt Várban

2018. 10. 11., 12:44

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy Hosz tagkártyájuk felmutatásával kedvezményes belépési lehetőségük nyílik a Holnemvolt Park Halloween Partijára...

Tagkártya felmutatásával a belépő 800 Ft, mindenki másnak 1000 Ft!

 Halloween jelmezben, arcfestéssel, vagy töklámpással érkező gyerekek számára a belépés díjtalan!

 Tervezett játékok, látványosságok, izgalmak:

 • Tűzzsonglőr bemutató a „Tűzfészek” Tűzzsonglőr Társulat előadásában a Mesterségek Udvarában (20.00 óra)
 • Mécsesek fényes ösvénye a pénztártól a Várfalig
 • Családi tökfaragó kézműves műhely a Mesterségek Udvarában
 • Boszorkányos arcfestés 2 helyszínen
 • Zombik tombolása: élő alakos izgalmak a Holnemvolt Vár különböző pontjain
 • Halloween installáció szelfizéshez
 • Jósnő a Mesterségek Udvarában, aki megmondja a múltat, a jelent és a jövőt
 • Szellemek a kisvasúton, a körhintákon és az óriáskeréken
 • Halloweenhez kapcsolódó kézműves foglalkozások a Mesterségek udvarában (kis lámpások, madárijesztő, szellemecske, álarc készítés, stb.)
 • Szellemek a Hetedhét Palotában
 • Tevegelés, pacizás

 

Forralt bor, forró tea, sült gesztenye, tökleves, sült tök, tökös-mákos rétes és megannyi más finomság a Kisgömböc étteremben, az Édes Mackó Cukrászdában és a Pitevarázs büfében!

 

Működő játékok, attrakciók: Hetedhét Palota, Törpekerék, Műemlék körhinta, Hattyúforgó, Forgó-zoo, Kisvasút, Varázspadlás, Titokpince, ajándékszerző játékok

 

Működő kézműves műhelyek: Alkotó Manóműhely, Sercli Pékség, Papírsárkány Papírmerítő Műhely, Palota Cukrászműhely

A játékok, attrakciók, a Macskaköves Udvar kézműves foglalkozása és az arcfestés a szokott árakon, zsetonokkal vehetők igénybe.

 

Figyelem! Az este folyamán egyes játékoknál, attrakcióknál a megszokottól eltérő, esetenként ijesztő látványelemek is feltűnnek!

 

Rendezvény helyszíne: Holnemvolt Vár

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legnagyobb nemzetközi légitársaság újabb jelentős lépést tett a légi közlekedés károsanyag-kibocsátásának csökkentéséért. Az Emirates több más járatához hasonlóan, már a Szingapúrból induló repülőgépeit is környezetkímélőbb üzemanyaggal üzemelteti.

  Háború Művészete magazin

Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.