2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Idén is megrendezik a műszakiak napját Szentesen

Helyszín: MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred laktanya
Dátum: 2019. április 26., péntek 07:30

A hagyományokat folytatva, immáron 25. alkalommal rendezi meg az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred a „Műszakiak napja nyitott laktanyanap” elnevezésű rendezvényt. Az alakulat katonái április 26-án, pénteken várják az érdeklődőket a szentesi laktanyában (Csongrádi út 108.), 7:30-15:00 óra között. A Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök, Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő és Király Csilla alapszervezet vezető várja a Hosz tagokat és az érdeklődőket...

 

szentes1.jpgA nyílt nap ünnepélyes megnyitóján Antal László ezredes, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred parancsnoka köszönti az érdeklődőket, ezt követően egyszerre több helyszínen zajlanak majd az izgalmas és egyben mozgalmas programok.

A tervezett program szerint az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár különleges díszelgő csoportjának alaki bemutatója után az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár katonái helikopterrel érkeznek a szentesi  laktanya alakulóterére.  A szervezők többek között tűzszerész, rendőrségi, tűzoltó, hagyományőrző és búvárbemutatóval is készülnek, de idén sem maradhat el az airsoft- és paintball-csata, a csapatmúzeum-látogatás és a különböző technikai eszközök statikus bemutatója.

A kisebbeket kézművessátor, kalandpark és ugrálóvár is várja, az igazán bátrak pedig – a tavalyi programhoz hasonlóan – kerékpáros ügyességi versenyen indulhatnak. Idén is lesz műszaki erőpróba, könnyűzenei koncert, véradás, bűnmegelőzési és egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás, de a toborzóiroda és a Kiskunmajsai Huszár Bandérium is képviselteti magát a rendezvényen.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.