2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 395 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét sikeres volt a fürdőnap Cegléden

2022. 07. 19., 10:32

A nyáriszünet a gyermekek számára az izgalmak, az önfeled szórakozás ideje. Fontos, hogy részt vehessenek olyan különleges kalandokban, amelyek igazán maradandó élménnyé varázsolhatják a szünidő napjait. Különösen akkor válik maradandóvá az élmény, ha azt a szülőkkel, családtagokkal, barátokkal közösen történik.

Ennek az élménynek adott lehetőséget a Honvédszakszervezet 2022. 07. 16-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő valamint a hozzátartózó Aquaparki csúszdapark területén megszervezet szakszervezeti fürdőnap.

A ceglédi létesítmény a régió legnagyobb, legszínvonalasabb, minden igényt kielégítő szabadidős komplexuma. A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ igazi kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak. Akár a hétköznapok utáni relaxálásra akár az aktív pihenésre vágyó is megtalálhatja itt számításait. A gyógy- és termálfürdőzési lehetőség mellett spa és wellness szolgáltatásokat kínál a fürdő. A teljesen megújult szauna részleg egy 20 fős csillagfény szaunával, egy jéggéppel, Himalája sófalas pihenővel és egy nagy dézsás zuhannyal is bővült. Látványosan megújult a kültéri úszómedence melletti lelátó, valamint új medencével is kedveskedtek! Egy szabadtéri, egész évben üzemelő 38 fokos gyógymedencével. Aki pedig a mozgalmasabb kikapcsolódás híve, annak a szabadidő központ aquaparkja ígér biztos szórakozást. Rengeteg itt a csúszda, ami kicsiknek és nagyoknak is egész napos elfoglaltságot biztosított. A vakmerőbb csúszdázás szerelmesei, akik nem félnek a magasságtól és a gyorsaságtól akkár 16 méter magasból 60km/órás sebességgel is csúszhattak! A kör alakú hullámmedence igazi különlegesség. A hullámokat egy speciális labda generálja. Az országban eddig összesen csak négy helyen találkozhattak a fürdővendégek ilyen medencével.

 

A 2022-es nyári EU-roadshow is ezen a napon látogatott a fürdőbe. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt szívesen látták vendégül az EU-sátornál. Játékokkal, kreatív foglalkozásokkal ugrálóvárral, ügyességi játékok, színezőkkel, uniós játékokkal és uniós információkkal vártak őket, meglepetésként az EU Totó kitöltőit ajándékokkal lepték meg.

 

Nagy örömünkre, a távolabbi helyőrségekből (Pl: Tata, Várpalota és Szentes) is szervezetten, honvédségi autóbuszokkal ellátogattak tagjaink rendezvényünkre. Köszönet illeti a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ vezetését, hogy hosszú évek óta kedvezményesen látja vendégül a Honvédszagszervezet Tagjait.  Összeségében elmondható, hogy idén is egy fantasztikus családi fürdőnappal kedveskedhettünk a szakszervezet tagjainak és családtagjainak.

 

Szöveg: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Folytatódik a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban: 2024. április 24-én, 18 órától az egyik legeredményesebb magyar vadászpilótáról, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról hallgathatunk meg egy előadást.

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.