2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét sikeres volt a fürdőnap Cegléden

2022. 07. 19., 10:32

A nyáriszünet a gyermekek számára az izgalmak, az önfeled szórakozás ideje. Fontos, hogy részt vehessenek olyan különleges kalandokban, amelyek igazán maradandó élménnyé varázsolhatják a szünidő napjait. Különösen akkor válik maradandóvá az élmény, ha azt a szülőkkel, családtagokkal, barátokkal közösen történik.

Ennek az élménynek adott lehetőséget a Honvédszakszervezet 2022. 07. 16-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő valamint a hozzátartózó Aquaparki csúszdapark területén megszervezet szakszervezeti fürdőnap.

A ceglédi létesítmény a régió legnagyobb, legszínvonalasabb, minden igényt kielégítő szabadidős komplexuma. A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ igazi kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak. Akár a hétköznapok utáni relaxálásra akár az aktív pihenésre vágyó is megtalálhatja itt számításait. A gyógy- és termálfürdőzési lehetőség mellett spa és wellness szolgáltatásokat kínál a fürdő. A teljesen megújult szauna részleg egy 20 fős csillagfény szaunával, egy jéggéppel, Himalája sófalas pihenővel és egy nagy dézsás zuhannyal is bővült. Látványosan megújult a kültéri úszómedence melletti lelátó, valamint új medencével is kedveskedtek! Egy szabadtéri, egész évben üzemelő 38 fokos gyógymedencével. Aki pedig a mozgalmasabb kikapcsolódás híve, annak a szabadidő központ aquaparkja ígér biztos szórakozást. Rengeteg itt a csúszda, ami kicsiknek és nagyoknak is egész napos elfoglaltságot biztosított. A vakmerőbb csúszdázás szerelmesei, akik nem félnek a magasságtól és a gyorsaságtól akkár 16 méter magasból 60km/órás sebességgel is csúszhattak! A kör alakú hullámmedence igazi különlegesség. A hullámokat egy speciális labda generálja. Az országban eddig összesen csak négy helyen találkozhattak a fürdővendégek ilyen medencével.

 

A 2022-es nyári EU-roadshow is ezen a napon látogatott a fürdőbe. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt szívesen látták vendégül az EU-sátornál. Játékokkal, kreatív foglalkozásokkal ugrálóvárral, ügyességi játékok, színezőkkel, uniós játékokkal és uniós információkkal vártak őket, meglepetésként az EU Totó kitöltőit ajándékokkal lepték meg.

 

Nagy örömünkre, a távolabbi helyőrségekből (Pl: Tata, Várpalota és Szentes) is szervezetten, honvédségi autóbuszokkal ellátogattak tagjaink rendezvényünkre. Köszönet illeti a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ vezetését, hogy hosszú évek óta kedvezményesen látja vendégül a Honvédszagszervezet Tagjait.  Összeségében elmondható, hogy idén is egy fantasztikus családi fürdőnappal kedveskedhettünk a szakszervezet tagjainak és családtagjainak.

 

Szöveg: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.