2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét sikeres volt a fürdőnap Cegléden

2022. 07. 19., 10:32

A nyáriszünet a gyermekek számára az izgalmak, az önfeled szórakozás ideje. Fontos, hogy részt vehessenek olyan különleges kalandokban, amelyek igazán maradandó élménnyé varázsolhatják a szünidő napjait. Különösen akkor válik maradandóvá az élmény, ha azt a szülőkkel, családtagokkal, barátokkal közösen történik.

Ennek az élménynek adott lehetőséget a Honvédszakszervezet 2022. 07. 16-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő valamint a hozzátartózó Aquaparki csúszdapark területén megszervezet szakszervezeti fürdőnap.

A ceglédi létesítmény a régió legnagyobb, legszínvonalasabb, minden igényt kielégítő szabadidős komplexuma. A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ igazi kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak. Akár a hétköznapok utáni relaxálásra akár az aktív pihenésre vágyó is megtalálhatja itt számításait. A gyógy- és termálfürdőzési lehetőség mellett spa és wellness szolgáltatásokat kínál a fürdő. A teljesen megújult szauna részleg egy 20 fős csillagfény szaunával, egy jéggéppel, Himalája sófalas pihenővel és egy nagy dézsás zuhannyal is bővült. Látványosan megújult a kültéri úszómedence melletti lelátó, valamint új medencével is kedveskedtek! Egy szabadtéri, egész évben üzemelő 38 fokos gyógymedencével. Aki pedig a mozgalmasabb kikapcsolódás híve, annak a szabadidő központ aquaparkja ígér biztos szórakozást. Rengeteg itt a csúszda, ami kicsiknek és nagyoknak is egész napos elfoglaltságot biztosított. A vakmerőbb csúszdázás szerelmesei, akik nem félnek a magasságtól és a gyorsaságtól akkár 16 méter magasból 60km/órás sebességgel is csúszhattak! A kör alakú hullámmedence igazi különlegesség. A hullámokat egy speciális labda generálja. Az országban eddig összesen csak négy helyen találkozhattak a fürdővendégek ilyen medencével.

 

A 2022-es nyári EU-roadshow is ezen a napon látogatott a fürdőbe. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt szívesen látták vendégül az EU-sátornál. Játékokkal, kreatív foglalkozásokkal ugrálóvárral, ügyességi játékok, színezőkkel, uniós játékokkal és uniós információkkal vártak őket, meglepetésként az EU Totó kitöltőit ajándékokkal lepték meg.

 

Nagy örömünkre, a távolabbi helyőrségekből (Pl: Tata, Várpalota és Szentes) is szervezetten, honvédségi autóbuszokkal ellátogattak tagjaink rendezvényünkre. Köszönet illeti a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ vezetését, hogy hosszú évek óta kedvezményesen látja vendégül a Honvédszagszervezet Tagjait.  Összeségében elmondható, hogy idén is egy fantasztikus családi fürdőnappal kedveskedhettünk a szakszervezet tagjainak és családtagjainak.

 

Szöveg: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.