2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

IV. Katonai Hatósági Konferencia

2017. 05. 05., 12:51

MH Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ adott helyet a IV. Katonai Hatósági Konferenciának 2017. május 03-04-én Balatonakarattyán, melyen a a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte…

 A megnyitót dr. Földváry Gábor jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes-államtitkár tartotta, majd többek között előadást tartott Füleky Zsolt a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi helyettes államtitkár a korszerű építésügy, minőségi építészet témakörben.

A plenáris ülésen bemutatkozott az Országos Munkavédelmi Bizottság, a munkavállalókat Borhidi Gábor, a munkáltatókat Mandrik István képviselte. Dr. Földváry Gábor helyettes-államtitkár jelenlétében az OMB ügyrendjének módosítását jóváhagyták a Bizottság ügyvivői. Az OMB-be így bekerült a Honvédelmi Minisztérium, ezáltal még több lehetőség adódik a HM érdekeinek képviseletére a munkavédelem területén is.

Szöveg: Czövek János

Fotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.