2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

IV. Katonai Hatósági Konferencia

2017. 05. 05., 12:51

MH Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ adott helyet a IV. Katonai Hatósági Konferenciának 2017. május 03-04-én Balatonakarattyán, melyen a a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte…

 A megnyitót dr. Földváry Gábor jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes-államtitkár tartotta, majd többek között előadást tartott Füleky Zsolt a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi helyettes államtitkár a korszerű építésügy, minőségi építészet témakörben.

A plenáris ülésen bemutatkozott az Országos Munkavédelmi Bizottság, a munkavállalókat Borhidi Gábor, a munkáltatókat Mandrik István képviselte. Dr. Földváry Gábor helyettes-államtitkár jelenlétében az OMB ügyrendjének módosítását jóváhagyták a Bizottság ügyvivői. Az OMB-be így bekerült a Honvédelmi Minisztérium, ezáltal még több lehetőség adódik a HM érdekeinek képviseletére a munkavédelem területén is.

Szöveg: Czövek János

Fotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.