2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jótékonysági Retrobuli az Állatokért, az Állatkerti Alapítvány harmincadik születésnapja alkalmából

2022. 08. 08., 10:58

Összefogtak a sztárok, hogy egy fergeteges Retrobuli keretében tegyék emlékezetessé az Állatkerti Alapítvány 30. születésnapját, ezzel is segítve az Állatkerti állatokat. Augusztus 11-én, csütörtökön este D.J. Dominique, a neves lemezlovas igazi Fergeteg partyt varázsol az Állatkert főterére, de még a műsor előtt a közönség személyesen is találkozhat a sztárokkal, akik örökbe fogadott állataiknál várják a Retrobuli résztvevőit 19:00-19:40 között.

Demjén Ferenc régi patrónusa a Cebu-szigeti disznóknak, - az ő kifutójuknál lehet vele találkozni. Dobrády Ákos egy Gesztenye nevű gyűrűsfarkú maki tiszteletbeli nevelőszülője, ő tehát a Madagaszkár házban várja majd közönségét. Kecskés Karinát a szurikátáknál, Németh Kristófot a tigriseknél, Oroszlán Szonja a névrokonánál, a Karthago frontemberét, Szigeti Ferencet pedig az elefántoknál találhatják meg az érdeklődők egy-egy szelfi, vagy autogramos állatkép reményében.

A műsorban fellép az AD stúdió és MR Rick is, - igazi retroérzésben tölthetik az estét az Állatkert kedvelői.

Az Állatkerti Alapítvány egy virtigli zsírosdeszkára hívja meg a Retrobuli résztvevőit, amit Lajsz András világhírű koktéljaival öblíthet le a Fergeteg Party közönsége.   

Harminc év – egy emberöltőnyi idő – az Állatkerti Alapítvány tevékenysége az állatkerti állatokért. A Retrobuli három órája (19-22 óra között) mindehhez képest csak egy szemrebbenésnyi, - de remélhetőleg emlékezetes élményt ad: összeköti a sztárokat és a közönségüket, az állatkerti állatok javára.

Jegyek kaphatók: az Állatkerti Alapítvány irodájában és az Alapítvány webshopjában, valamint az Állatkert jegypénztáraiban és az online felületeken kaphatók, 5500 Ft-os áron.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.