2023. 09. 27. szerda
Adalbert
: 390 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Miniszteri átadás-átvétel a honvédelmi tárca élén

2018. 05. 23., 09:09

A tárca felső vezetői, államtitkárok, helyettes államtitkárok, valamint a Honvéd Vezérkar főnök és helyettesei jelenlétében írta alá a honvédelmi miniszter feladatainak átadás-átvételéről készült hivatalos jegyzőkönyvet dr. Simicskó István leköszönő és dr. Benkő Tibor hivatalba lépő honvédelmi miniszter május 22-én.

 

m1.jpgA dokumentum aláírása után Simicskó István úgy fogalmazott: Benkő Tibor személye a garancia arra, hogy a Magyar Honvédség fejlesztése érdekében megkezdett munka folytatódjon. A leköszönő miniszter felidézte: nehéz, válságos időszakban vette át a tárca irányítását, de a katonák munkájával sikerült a rá bízott feladatokat elvégezni, és a Honvéd Vezérkar főnökével közösen elindítani a fejlődés útján a honvédséget. „Megtiszteltetés volt itt szolgálni, érezve a katonák támogatását és bizalmát – zárta gondolatait Simicskó István.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter megköszönte elődjének a honvédség és a katonák érdekében végzett munkáját, és kifejtette: az elmúlt időszakban közösen lefektetett alapokra építve kívánja tovább folytatni a Magyar Honvédség megújítását.

m2.jpg

Forrás: www.honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 26-án újabb sajtó-, illetve spotternyilvános eseményre várták az érdeklődőket az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandárnál: a Tiger Meet gyakorlatra kitelepülő Gripen flotta 30-as oldalszámú tagja új dekorációt kapott, melyet a keddi napon mutattak be a Kecskeméti Repülőbázison.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.