2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti látogatás a határon

2018. 06. 01., 15:45

A Honvédszakszervezet elnöke és ügyvivője látogatta meg a déli határszakaszon szolgáló katonákat.

Zentai László ezredes, az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék (MH AIAK) jelenlegi parancsnoka tájékoztatta a szakszervezet képviselőit a katonák elhelyezésének és ellátásának helyzetéről. A látogatók a bácsalmási határvédelmi bázison megtekintették a határmenti feladatok ellátásában résztvevők elhelyezési körülményeit, és megismerték az éppen pihenőidejüket töltők kikapcsolódási lehetőségeit.

01.jpg

Ezt követően a látogatást Baján folytatták, ahol az MH AIAK második század parancsnoka fogadta a küldöttséget és bemutatta az ottani elhelyezési és ellátási körülményeket. Itt alkalmuk nyílt találkozni határvédelmi feladatok ellátását teljesítő önkéntes műveleti tartalékos katonákkal is. 

02.jpg

Czövek János, a Honvédszakszervezet elnöke jól ismeri a katonák speciális feladatellátásához szükséges igényeket. Nem most járt először határvédelmi bázison. Kollégáival rendszeresen látogatják az állományt, hiszen az érdekképviselet elengedhetetlen részének tartja, hogy elsőkézből tájékozódjon azokról a feltételekről, amelyek közt a katonáknak a szolgálatukat nap mint nap el kell látniuk.

03.jpg

 

Forrás: Www.honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.