2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Történelmet írt a Hosz csapata a „Mikuláskupa 2017” kispályás labdarúgó tornán

2017. 12. 08., 09:58

2017. december 08-án a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége szervezésében került megrendezésre a „Mikulás Kupa 2017” kispályás labdarúgó torna, ahol az idén a Hosz tisztségviselőinek és tagjainak összefogásával a csapat első helyezést ért el…

A sport szerelmesei a Vasas Fáy utcai sportcentrumában szállhattak küzdelembe az értékes trófeákért. Farkas László a HOSOSZ és Czövek János a Hosz elnökének megnyitóját követően kezdte meg küzdelmét a kilenc csapat.

 A csoportmérkőzéseket követően négy csapat küzdhetett tovább a helyezésekért és a kupáért. A döntőben a csapattagok összefogásának és hősies küzdelmének köszönhetően a Honvédszakszervezet szerezte meg a végső győzelmet az MH Összhaderőnemi Parancsnokság labdarúgóival szemben, melyre a Mikulás Kupa történetében először került sor.

 

Czövek János és Farkas László büszkén adta át a torna győztes csapatának a kiérdemelt Mikulás Kupát, majd a második helyezett MH ÖHP, a harmadik helyezett MH BHD és a negyedik helyezett Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az MH Ludovika Zászlóalj közös csapatának a díjat.

 

Az idén a legjobb játékosnak járó díjat Veszeli Zsuzsanna a Honvédelmi Minisztérium és Háttérintézményei csapatának tagja vehette át, a legjobb kapus Gyenes Róbert lett az MH ÖHP csapatának gólvédője. A verseny zárásaként Czövek János elnök megtartotta záróbeszédét, majd gratulált a nyerteseknek.

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Németh Nándor

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.