2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Történelmet írt a Hosz csapata a „Mikuláskupa 2017” kispályás labdarúgó tornán

2017. 12. 08., 09:58

2017. december 08-án a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége szervezésében került megrendezésre a „Mikulás Kupa 2017” kispályás labdarúgó torna, ahol az idén a Hosz tisztségviselőinek és tagjainak összefogásával a csapat első helyezést ért el…

A sport szerelmesei a Vasas Fáy utcai sportcentrumában szállhattak küzdelembe az értékes trófeákért. Farkas László a HOSOSZ és Czövek János a Hosz elnökének megnyitóját követően kezdte meg küzdelmét a kilenc csapat.

 A csoportmérkőzéseket követően négy csapat küzdhetett tovább a helyezésekért és a kupáért. A döntőben a csapattagok összefogásának és hősies küzdelmének köszönhetően a Honvédszakszervezet szerezte meg a végső győzelmet az MH Összhaderőnemi Parancsnokság labdarúgóival szemben, melyre a Mikulás Kupa történetében először került sor.

 

Czövek János és Farkas László büszkén adta át a torna győztes csapatának a kiérdemelt Mikulás Kupát, majd a második helyezett MH ÖHP, a harmadik helyezett MH BHD és a negyedik helyezett Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az MH Ludovika Zászlóalj közös csapatának a díjat.

 

Az idén a legjobb játékosnak járó díjat Veszeli Zsuzsanna a Honvédelmi Minisztérium és Háttérintézményei csapatának tagja vehette át, a legjobb kapus Gyenes Róbert lett az MH ÖHP csapatának gólvédője. A verseny zárásaként Czövek János elnök megtartotta záróbeszédét, majd gratulált a nyerteseknek.

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Németh Nándor

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.