2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Történelmet írt a Hosz csapata a „Mikuláskupa 2017” kispályás labdarúgó tornán

2017. 12. 08., 09:58

2017. december 08-án a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége szervezésében került megrendezésre a „Mikulás Kupa 2017” kispályás labdarúgó torna, ahol az idén a Hosz tisztségviselőinek és tagjainak összefogásával a csapat első helyezést ért el…

A sport szerelmesei a Vasas Fáy utcai sportcentrumában szállhattak küzdelembe az értékes trófeákért. Farkas László a HOSOSZ és Czövek János a Hosz elnökének megnyitóját követően kezdte meg küzdelmét a kilenc csapat.

 A csoportmérkőzéseket követően négy csapat küzdhetett tovább a helyezésekért és a kupáért. A döntőben a csapattagok összefogásának és hősies küzdelmének köszönhetően a Honvédszakszervezet szerezte meg a végső győzelmet az MH Összhaderőnemi Parancsnokság labdarúgóival szemben, melyre a Mikulás Kupa történetében először került sor.

 

Czövek János és Farkas László büszkén adta át a torna győztes csapatának a kiérdemelt Mikulás Kupát, majd a második helyezett MH ÖHP, a harmadik helyezett MH BHD és a negyedik helyezett Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az MH Ludovika Zászlóalj közös csapatának a díjat.

 

Az idén a legjobb játékosnak járó díjat Veszeli Zsuzsanna a Honvédelmi Minisztérium és Háttérintézményei csapatának tagja vehette át, a legjobb kapus Gyenes Róbert lett az MH ÖHP csapatának gólvédője. A verseny zárásaként Czövek János elnök megtartotta záróbeszédét, majd gratulált a nyerteseknek.

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Németh Nándor

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.