2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új nyugdíjastanács

2019. 12. 02., 09:11

November 22-én a LIGA Nyugdíjas Bizottsága alapító szervezetként csatlakozott Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsához. Az alapítás célja, hogy a szervezetek a nyugdíjasok érdekében az erőiket koncentrálva, közösen lépjenek fel a kormányzatnál a céljaink eléréséért.

Ezek a célok mindenekelőtt egy igazságosabb nyugdíjemelési rendszer bevezetése, hatékony és folyamatos konzultáció kialakítása a nyugdíjasokat érintő kérdésekben a kormányzat és a nyugdíjas érdekképviseletet ellátó szervezetek között, az egészségügy és az idősgondozás területein a kapacitás és a források bővítése.

A Tanács tagjai: Életet az éveknek Országos Egyesület, Értelmiségi Szakszervezetek Tömörülése, LIGA Szakszervezetek, Magyar Szakszervezeti Szövetség, Magyar Szocialista Párt, Szakszervezetek Együttműködési Fóruma nyugdíjas tagozatai ill. bizottságai valamint a Nyugdíjasok Országos Képviselete.

Bálint Zoltán, a LIGA Nyugdíjas Bizottság elnöke

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.