2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülésezett a Honvédszakszervezet Elnöksége

2020. 11. 09., 12:20

A Honvédszakszervezet Elnöksége a járványügyi előírásokat betartva november 4-én ülésezett. Többek között döntöttek arról, hogy a decemberi Fővárosi Nagycirkuszi rendezvény a járvány terjedése miatt az idén nem kerül megtartásra, megalakították a jövőre esedékes 30. évfordulós rendezvény Szervező Bizottságát, elfogadták a kerek évfordulós tagjaink köszöntéséről szóló határozatot…

Czövek János elnök köszöntő szavai után az Elnökség elfogadta a napirendi pontokat majd a vezető tisztségviselők aktuális tájékoztatója következett, mely során a Honvédszakszervezet elmúlt időszakban történt egyeztetéseiről, kezdeményezéseiről, a HÉF III. negyedéves ülésén elhangzottakról, a Hjt. esetleges módosításából adódó feladatokról esett szó. Tájékoztatta az Elnökséget a 2020. november 24-25-i továbbképzés aktuális állásáról.

Szendrei Zoltán alelnök ismertette az elmúlt időszakban végzett tagtoborzó munka eredményességét, melynek során jelentős létszámú tag lépett be a szakszervezetbe. Az Elnökség javaslatot tett temetési és szociális segélyek elbírálására. A tagságot aktuálisan érintő kérdések közt elhangzott, hogy idén még novemberben lehet számítani a SZÉP kártya nagyobb összegű feltöltésére, illetve az idén még kiosztásra nem kerülő teljesítmény elismerésére.

Szendrei Zoltán, az MH Szociálpolitikai Közalapítvány kurátora ismételten tájékoztatott az Alapítványnál kialakult helyzetről.

Dr. Karakas Attila a Hosz jogsegélyszolgálatának vezetője beszámolt az Elnökségnek az ez évi jogsegélyszolgálat tevékenységéről, elemezve a főbb problémákat.

Bazsik István alelnök előterjesztése alapján a jövőre esedékes 30. éves jubileumi rendezvénysorozat zavartalan lebonyolítása érdekében megalakult a jubileumi év Szervező Bizottsága. Ezt követően ugyancsak az alelnök előterjesztésében hallgathatott meg az Elnökség egy tájékoztatót a szakszervezet befektetéseinek helyzetéről, a két elnökségi ülés közt eltelt operatív üzleti döntésekről és azok eredményeiről. Döntés született a kerek évfordulós tagjaink köszöntésével kapcsolatban.

Szendrei Zoltán alelnök előterjesztést tett a Honvédszakszervezet idei évzáró rendezvényével kapcsolatosan. Ez alapján a hagyományosan a Fővárosi Nagycirkuszban megtartásra kerülő évzáró rendezvény a külön közleményben részletezett okok miatt, az Elnökség döntése alapján elmarad.

Czövek János elnök megköszönte a Halottak Napi megemlékezésen részt vevő tisztségviselőknek, hogy meglátogatták a Hosz halottjainak sírjait, koszorút és gyertyát gyújtottak emlékükre, majd bezárta az ülést és jelezte, hogy a következő elnökségi ülés tervezett időpontja 2020. november 24-én lesz. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.