2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatók Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2006. 05. 30., 20:29

A hódmezővásárhelyi és szentesi szakszervezeti tisztségviselők, valamint a függetlenített tisztségviselők munkaértekezletét május 29-én bonyolították le Hódmezővásárhelyen. A rendezvényt Bátor Ferenc a MH.37/4 Török Ignác Műszaki, Építő Zászlóalj szakszervezeti vezetője, a szárazföldi haderőnemi képviselő helyettese készítette elő. A rendezvényen részvett Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivők, valamint Czövek János haderőnemi titkár is...  

Mészáros Géza elnök a helyszínen emlékérmet és oklevelet adott át a szerződéses katonák országos találkozójának / SZKOT/ előkészítéséért és lebonyolításában végzett munkájáért Sidló Kitti, Motyovszki Rita, valamint Tóthné Láda Ilona kolléganőknek. A késő estébe nyúló beszélgetésen a szakszervezeti vezetők tapasztalataikat, a felmerülő problémákat és különböző probléma-megoldási lehetőségeket osztottak meg egymással. Természetesen a rendezvény egymás megismerésére és a személyes kapcsolatok elmélyítésére is lehetőséget adott.

Balról jobbra: dr. Ujfaludi Zoltán, Bátor Ferenc és Bánfi AttilaMásnap a Hódmezővásárhelyi laktanyában települt katonai szervezetek parancsnokait keresték fel függetlenített tisztségviselőink és az adott alakulat szakszervezeti vezetői. A MH.5/62 Könnyü Lövész Zászlóalj parancsnokánál, Kovács József ezredesnél tett látogatáskor dr.Ujfaludi Zoltán főtitkár emléktárgy átnyújtásával köszönte meg a segítséget, amit a helyi parancsnok és alakulata nyújtott a SZKOT megrendezésében. Tisztségviselőinket fogadta az MH. 37/4 Török Ignác Müszaki-építő Zászlóalj parancsnoka, Bánfi Attila alezredes és az MH. 5/3 Bercsényi Miklós Könnyü Lövész Zászlóalj parancsnokhelyettese, Mészáros László őrnagy is.

A parancsnokok meglátogatását követően a tisztségviselők tájékoztatóját tartotta meg dr.Ujfaludi Zoltán főtitkár, majd a helyőrség személyi állományának aktuális tájékoztatójára került sor, ezután többen is kitöltötték a belépési nyilatkozatokat.                  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.