2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatók Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2006. 05. 30., 20:29

A hódmezővásárhelyi és szentesi szakszervezeti tisztségviselők, valamint a függetlenített tisztségviselők munkaértekezletét május 29-én bonyolították le Hódmezővásárhelyen. A rendezvényt Bátor Ferenc a MH.37/4 Török Ignác Műszaki, Építő Zászlóalj szakszervezeti vezetője, a szárazföldi haderőnemi képviselő helyettese készítette elő. A rendezvényen részvett Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivők, valamint Czövek János haderőnemi titkár is...  

Mészáros Géza elnök a helyszínen emlékérmet és oklevelet adott át a szerződéses katonák országos találkozójának / SZKOT/ előkészítéséért és lebonyolításában végzett munkájáért Sidló Kitti, Motyovszki Rita, valamint Tóthné Láda Ilona kolléganőknek. A késő estébe nyúló beszélgetésen a szakszervezeti vezetők tapasztalataikat, a felmerülő problémákat és különböző probléma-megoldási lehetőségeket osztottak meg egymással. Természetesen a rendezvény egymás megismerésére és a személyes kapcsolatok elmélyítésére is lehetőséget adott.

Balról jobbra: dr. Ujfaludi Zoltán, Bátor Ferenc és Bánfi AttilaMásnap a Hódmezővásárhelyi laktanyában települt katonai szervezetek parancsnokait keresték fel függetlenített tisztségviselőink és az adott alakulat szakszervezeti vezetői. A MH.5/62 Könnyü Lövész Zászlóalj parancsnokánál, Kovács József ezredesnél tett látogatáskor dr.Ujfaludi Zoltán főtitkár emléktárgy átnyújtásával köszönte meg a segítséget, amit a helyi parancsnok és alakulata nyújtott a SZKOT megrendezésében. Tisztségviselőinket fogadta az MH. 37/4 Török Ignác Müszaki-építő Zászlóalj parancsnoka, Bánfi Attila alezredes és az MH. 5/3 Bercsényi Miklós Könnyü Lövész Zászlóalj parancsnokhelyettese, Mészáros László őrnagy is.

A parancsnokok meglátogatását követően a tisztségviselők tájékoztatóját tartotta meg dr.Ujfaludi Zoltán főtitkár, majd a helyőrség személyi állományának aktuális tájékoztatójára került sor, ezután többen is kitöltötték a belépési nyilatkozatokat.                  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.