2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ezren fogadták el a Hosz meghívását

Hosz  |  2006. 07. 15., 20:07

Húsz autóbusz, száz személygépkocsi, ezer résztvevő, s mindenkinek egy adag marhalábszár pörkölt – à la Besenyei Csaba.  A számok nyelvén így jellemezhetnénk a Honvédszakszervezet egyik legnagyobb szabású rendezvényét, melyre július 15-én került sor a ceglédi aquaparkban. Ha valaki túlságosan konzervatív szemléletet vall, akkor azt gondolhatja, hogy a zöld és a kék diszharmonikus egymással, holott itt, a három éve felavatott vízi paradicsomban tökéletes esztétikai egységben volt jelen a kék víz, a zöld pázsit és a kék ég – ez utóbbin csak elszórtan jelentek meg az enyhülést és némileg árnyékot adó gomolyfelhők.

Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft.  ügyvezetője és munkatársai tökéletes helyszínt találtak a Honvédszakszervezet programjának, hiszen a már megszokott mogyoródi kirándulások után meglehetősen magas volt az elvárás nemcsak a tagság, hanem a szervezők részéről is. A számtalan csúszda mellett termálvíz és uszoda is várta a Hosz szórakozni, kikapcsolódni vágyó tagjait, akik valóban gondtalanul élvezhették ezt a verőfényes napot. Voltak olyan bajtársak, akik tanulmányaik elvégzése óta - immár másfél évtizede - itt találkoztak először.

 

Természetesen ők is, és a Honvédszakszervezet elnöke, Mészáros Géza is elégedetten nyilatkozott a családi napról.

- Nehezen indult a szervezés, aránylag visszafogott volt a jelentkezés, de a „célegyenesben” már meggyőző volt a propaganda - ez a tágas, valóban összkomfortos aquapark minden korosztálynak megfelelő szórakozási lehetőséget kínál. Úgy gondolom: a küszöbön álló változások előtt fontos az összetartozás érzését erősíteni a Hosz tagjai körében, s erre kitünő apropót nyújt a családdal együtt eltölthető hétvége.

 

Besenyei Csaba Hosz elnökségi tagÖrülök, hogy több mint ezren elfogadták a meghívásunkat, s egyúttal megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a szervezésben végzett áldozatos munkájukért Sárkány Ferencnek és Besenyei Csabának, a támogató ezred parancsnokának, Krnák János ezredesnek és Czikó László ezredesnek, az MH VEK parancsnokának, valamint Horváth László alezredesnek a MH VEK 3. sz. harcanyagraktár parancsnokának. Köszönöm a honvédelmi tárcának, Havril András vezérezredesnek, a vezérkar főnökének és helyettesének, Mikita János mérnök altábornagynak, hogy az együttmüködési megállapodásnak megfelelően ismét segítségünkre voltak. Hasonlóan köszönetemet és elismerésemet fejezem ki a Magyar Kereskedelmi Banknak, hogy anyagilag is támogatta a szakszervezet jubileumi évében ezt a számunkra oly fontos programot.

 

 A július 15-i szakszervezeti rendezvényről szóló részletes beszámolónkat az Egység újság augusztusi számában olvashatják majd - a szerk.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.