2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ezren fogadták el a Hosz meghívását

Hosz  |  2006. 07. 15., 20:07

Húsz autóbusz, száz személygépkocsi, ezer résztvevő, s mindenkinek egy adag marhalábszár pörkölt – à la Besenyei Csaba.  A számok nyelvén így jellemezhetnénk a Honvédszakszervezet egyik legnagyobb szabású rendezvényét, melyre július 15-én került sor a ceglédi aquaparkban. Ha valaki túlságosan konzervatív szemléletet vall, akkor azt gondolhatja, hogy a zöld és a kék diszharmonikus egymással, holott itt, a három éve felavatott vízi paradicsomban tökéletes esztétikai egységben volt jelen a kék víz, a zöld pázsit és a kék ég – ez utóbbin csak elszórtan jelentek meg az enyhülést és némileg árnyékot adó gomolyfelhők.

Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft.  ügyvezetője és munkatársai tökéletes helyszínt találtak a Honvédszakszervezet programjának, hiszen a már megszokott mogyoródi kirándulások után meglehetősen magas volt az elvárás nemcsak a tagság, hanem a szervezők részéről is. A számtalan csúszda mellett termálvíz és uszoda is várta a Hosz szórakozni, kikapcsolódni vágyó tagjait, akik valóban gondtalanul élvezhették ezt a verőfényes napot. Voltak olyan bajtársak, akik tanulmányaik elvégzése óta - immár másfél évtizede - itt találkoztak először.

 

Természetesen ők is, és a Honvédszakszervezet elnöke, Mészáros Géza is elégedetten nyilatkozott a családi napról.

- Nehezen indult a szervezés, aránylag visszafogott volt a jelentkezés, de a „célegyenesben” már meggyőző volt a propaganda - ez a tágas, valóban összkomfortos aquapark minden korosztálynak megfelelő szórakozási lehetőséget kínál. Úgy gondolom: a küszöbön álló változások előtt fontos az összetartozás érzését erősíteni a Hosz tagjai körében, s erre kitünő apropót nyújt a családdal együtt eltölthető hétvége.

 

Besenyei Csaba Hosz elnökségi tagÖrülök, hogy több mint ezren elfogadták a meghívásunkat, s egyúttal megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a szervezésben végzett áldozatos munkájukért Sárkány Ferencnek és Besenyei Csabának, a támogató ezred parancsnokának, Krnák János ezredesnek és Czikó László ezredesnek, az MH VEK parancsnokának, valamint Horváth László alezredesnek a MH VEK 3. sz. harcanyagraktár parancsnokának. Köszönöm a honvédelmi tárcának, Havril András vezérezredesnek, a vezérkar főnökének és helyettesének, Mikita János mérnök altábornagynak, hogy az együttmüködési megállapodásnak megfelelően ismét segítségünkre voltak. Hasonlóan köszönetemet és elismerésemet fejezem ki a Magyar Kereskedelmi Banknak, hogy anyagilag is támogatta a szakszervezet jubileumi évében ezt a számunkra oly fontos programot.

 

 A július 15-i szakszervezeti rendezvényről szóló részletes beszámolónkat az Egység újság augusztusi számában olvashatják majd - a szerk.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.