2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Haditechnikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2006. 08. 27., 17:34

Immár 4. éve, és így idén is családi sportnapot rendezett a Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ. A programot augusztus 25-én, Tápiószecsőn, a katonai szervezet dolgozói: hivatásos- és szerződéses katonák, közalkalmazottak, valamint azok családtagjai számára bonyolították le. A családi sportrendezvény évről-évre maximálisan hozzájárul a katonai szervezet állományának lelki, és fizikai fejlődéséhez, a vidámsághoz, a jó munkahelyi légkör feltételeinek megtartásához. A vidám rendezvényen mintegy ezerkétszázan vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, politikai és katonai vezető, érdekvédelmi tisztségviselő, valamint a társadalmi szervezetek képviselői. A Hosz-t Mészáros Géza elnök, Takács István budapesti területi ügyvivő, valamint a Sándor Roland pénzügyi referens vezette kispályás labdarúgó-csapat képviselte.

A családi nap a vidámságról, a jókedvről, az egészségről szólt, melynek fő eleme a katonai szervezet alegységei, raktárai közötti tisztességes megmérettetés volt. A sportrendezvényeken (atlétikai versenyek:futás, távolugrás, kézigránát célbadobás,  kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, asztalitenisz, kötélhúzás, szkander- és fekvenyomó bajnokság, családi futóverseny) kívül főzőversenyt is rendeztek, ahol a versenyzők nagyszerü, ízletes ételeket készítettek.

 

 

Az összesített versenyt a házigazda, Fegyverzettechnikai Raktár nyerte, akik részére a Hosz különdíjat adományozott. A Hosz kispályás labdarugó csapata - erős mezőnyben - a negyedik helyezést érte el.

 

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekből bábukat, rajzolhattak, játék-horgászversenyen vehettek részt, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendőrök szerveztek részükre.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetést követően a híres Princess zenekar szórakoztatta a jelenlévőket. A gyönyörü hölgyek több ismert számot adtak elő repertoárjukból.

 

 

 

 

 

 

 

 

A történtek tükrözik a családi sportnap tartalmi, jóléti kiválóságát, mely a Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ Honvédszakszervezet Alapszervezetét arra sarkallta, hogy hozzájáruljon a rendezvény magas színvonalához, s ennek érdekében a sportrendezvények győzteseit, legjobbjait külön jutalomban részesítette. A különdíjakhoz nagymértékben hozzájárult a tavasszal elnyert pályázati összeg, mely megmutatta a központi szakszervezeti támogatás nagyszerüségét.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.