2024. 02. 22. csütörtök
Gerzson
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Haditechnikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2006. 08. 27., 17:34

Immár 4. éve, és így idén is családi sportnapot rendezett a Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ. A programot augusztus 25-én, Tápiószecsőn, a katonai szervezet dolgozói: hivatásos- és szerződéses katonák, közalkalmazottak, valamint azok családtagjai számára bonyolították le. A családi sportrendezvény évről-évre maximálisan hozzájárul a katonai szervezet állományának lelki, és fizikai fejlődéséhez, a vidámsághoz, a jó munkahelyi légkör feltételeinek megtartásához. A vidám rendezvényen mintegy ezerkétszázan vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, politikai és katonai vezető, érdekvédelmi tisztségviselő, valamint a társadalmi szervezetek képviselői. A Hosz-t Mészáros Géza elnök, Takács István budapesti területi ügyvivő, valamint a Sándor Roland pénzügyi referens vezette kispályás labdarúgó-csapat képviselte.

A családi nap a vidámságról, a jókedvről, az egészségről szólt, melynek fő eleme a katonai szervezet alegységei, raktárai közötti tisztességes megmérettetés volt. A sportrendezvényeken (atlétikai versenyek:futás, távolugrás, kézigránát célbadobás,  kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, asztalitenisz, kötélhúzás, szkander- és fekvenyomó bajnokság, családi futóverseny) kívül főzőversenyt is rendeztek, ahol a versenyzők nagyszerü, ízletes ételeket készítettek.

 

 

Az összesített versenyt a házigazda, Fegyverzettechnikai Raktár nyerte, akik részére a Hosz különdíjat adományozott. A Hosz kispályás labdarugó csapata - erős mezőnyben - a negyedik helyezést érte el.

 

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekből bábukat, rajzolhattak, játék-horgászversenyen vehettek részt, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendőrök szerveztek részükre.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetést követően a híres Princess zenekar szórakoztatta a jelenlévőket. A gyönyörü hölgyek több ismert számot adtak elő repertoárjukból.

 

 

 

 

 

 

 

 

A történtek tükrözik a családi sportnap tartalmi, jóléti kiválóságát, mely a Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ Honvédszakszervezet Alapszervezetét arra sarkallta, hogy hozzájáruljon a rendezvény magas színvonalához, s ennek érdekében a sportrendezvények győzteseit, legjobbjait külön jutalomban részesítette. A különdíjakhoz nagymértékben hozzájárult a tavasszal elnyert pályázati összeg, mely megmutatta a központi szakszervezeti támogatás nagyszerüségét.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 21. újabb mérföldkőként vonul be a Török Légierő történetébe, hiszen teljesítette első repülését az ötödik generációs, KAAN harci repülőgép prototípusa. Mutatjuk a videót!

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.