2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Haditechnikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2006. 08. 27., 17:34

Immár 4. éve, és így idén is családi sportnapot rendezett a Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ. A programot augusztus 25-én, Tápiószecsőn, a katonai szervezet dolgozói: hivatásos- és szerződéses katonák, közalkalmazottak, valamint azok családtagjai számára bonyolították le. A családi sportrendezvény évről-évre maximálisan hozzájárul a katonai szervezet állományának lelki, és fizikai fejlődéséhez, a vidámsághoz, a jó munkahelyi légkör feltételeinek megtartásához. A vidám rendezvényen mintegy ezerkétszázan vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, politikai és katonai vezető, érdekvédelmi tisztségviselő, valamint a társadalmi szervezetek képviselői. A Hosz-t Mészáros Géza elnök, Takács István budapesti területi ügyvivő, valamint a Sándor Roland pénzügyi referens vezette kispályás labdarúgó-csapat képviselte.

A családi nap a vidámságról, a jókedvről, az egészségről szólt, melynek fő eleme a katonai szervezet alegységei, raktárai közötti tisztességes megmérettetés volt. A sportrendezvényeken (atlétikai versenyek:futás, távolugrás, kézigránát célbadobás,  kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, asztalitenisz, kötélhúzás, szkander- és fekvenyomó bajnokság, családi futóverseny) kívül főzőversenyt is rendeztek, ahol a versenyzők nagyszerü, ízletes ételeket készítettek.

 

 

Az összesített versenyt a házigazda, Fegyverzettechnikai Raktár nyerte, akik részére a Hosz különdíjat adományozott. A Hosz kispályás labdarugó csapata - erős mezőnyben - a negyedik helyezést érte el.

 

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekből bábukat, rajzolhattak, játék-horgászversenyen vehettek részt, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendőrök szerveztek részükre.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetést követően a híres Princess zenekar szórakoztatta a jelenlévőket. A gyönyörü hölgyek több ismert számot adtak elő repertoárjukból.

 

 

 

 

 

 

 

 

A történtek tükrözik a családi sportnap tartalmi, jóléti kiválóságát, mely a Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ Honvédszakszervezet Alapszervezetét arra sarkallta, hogy hozzájáruljon a rendezvény magas színvonalához, s ennek érdekében a sportrendezvények győzteseit, legjobbjait külön jutalomban részesítette. A különdíjakhoz nagymértékben hozzájárult a tavasszal elnyert pályázati összeg, mely megmutatta a központi szakszervezeti támogatás nagyszerüségét.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.