2024. 04. 19. péntek
Emma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentendrei megállapodás

Hosz  |  2008. 02. 06., 20:16

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke február 6-án együttműködési megállapodást írt alá dr. Isaszegi János mérnök vezérőrnaggyal, az MH Központi Kiképző Bázis parancsnokával, valamint dr. Kovács Tibor mérnök ezredessel, az MH  Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola igazgatójával. Az eseményen megjelent dr. Szenes Zoltán, a HONVÉD Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztár ügyvezető igazgatója is, aki hasonló tartalmú megállapodást szignált a katonai szervezetek vezetőivel...

Az aláírt együttmüködési megállapodások egy ma is jól müködő kapcsolatot szentesítenek, hiszen eddig is lehetőség nyílt arra, hogy a Honvédszakszervezet - illetve a HONVÉD nyugdíjpénztár vezetői – ismertessék a katonák érdekvédelmi szervezetének tevékenységét, a Hosz és a pénztár által nyújtott szolgáltatások előnyeit. A jövőben mindez még szervezettebb formában történik, s az aláírók meggyőződése, hogy az élénkebb, átfogóbb kontaktusoknak köszönhetően elősegíthetik a katonák – különös tekintettel a szerződéses állomány, valamint a tiszthelyettesek – élet- és munkakörülményeinek minőségi javítását.

További részleteket az Egység márciusi számában olvashatnak majd - a szerk.

Fotó: Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.