2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentendrei megállapodás

Hosz  |  2008. 02. 06., 20:16

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke február 6-án együttműködési megállapodást írt alá dr. Isaszegi János mérnök vezérőrnaggyal, az MH Központi Kiképző Bázis parancsnokával, valamint dr. Kovács Tibor mérnök ezredessel, az MH  Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola igazgatójával. Az eseményen megjelent dr. Szenes Zoltán, a HONVÉD Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztár ügyvezető igazgatója is, aki hasonló tartalmú megállapodást szignált a katonai szervezetek vezetőivel...

Az aláírt együttmüködési megállapodások egy ma is jól müködő kapcsolatot szentesítenek, hiszen eddig is lehetőség nyílt arra, hogy a Honvédszakszervezet - illetve a HONVÉD nyugdíjpénztár vezetői – ismertessék a katonák érdekvédelmi szervezetének tevékenységét, a Hosz és a pénztár által nyújtott szolgáltatások előnyeit. A jövőben mindez még szervezettebb formában történik, s az aláírók meggyőződése, hogy az élénkebb, átfogóbb kontaktusoknak köszönhetően elősegíthetik a katonák – különös tekintettel a szerződéses állomány, valamint a tiszthelyettesek – élet- és munkakörülményeinek minőségi javítását.

További részleteket az Egység márciusi számában olvashatnak majd - a szerk.

Fotó: Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.