2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentendrei megállapodás

Hosz  |  2008. 02. 06., 20:16

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke február 6-án együttműködési megállapodást írt alá dr. Isaszegi János mérnök vezérőrnaggyal, az MH Központi Kiképző Bázis parancsnokával, valamint dr. Kovács Tibor mérnök ezredessel, az MH  Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola igazgatójával. Az eseményen megjelent dr. Szenes Zoltán, a HONVÉD Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztár ügyvezető igazgatója is, aki hasonló tartalmú megállapodást szignált a katonai szervezetek vezetőivel...

Az aláírt együttmüködési megállapodások egy ma is jól müködő kapcsolatot szentesítenek, hiszen eddig is lehetőség nyílt arra, hogy a Honvédszakszervezet - illetve a HONVÉD nyugdíjpénztár vezetői – ismertessék a katonák érdekvédelmi szervezetének tevékenységét, a Hosz és a pénztár által nyújtott szolgáltatások előnyeit. A jövőben mindez még szervezettebb formában történik, s az aláírók meggyőződése, hogy az élénkebb, átfogóbb kontaktusoknak köszönhetően elősegíthetik a katonák – különös tekintettel a szerződéses állomány, valamint a tiszthelyettesek – élet- és munkakörülményeinek minőségi javítását.

További részleteket az Egység márciusi számában olvashatnak majd - a szerk.

Fotó: Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.