2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nem kell dolgozni szombaton!

Hosz  |  2009. 01. 07., 19:36

Az Országos Érdekegyeztető Tanács ma esti rendkívüli ülésén egyhangúlag elfogadta a Gazdasági Miniszter javaslatát, miszerint gáz spórolási okok miatt a most szombaton esedékes munkanapot március 28-ra tegye át a Kormány. Ezzel az intézkedéssel mintegy 6 millió köbméter gázt spórol várhatóan az ország...  

Az ülésen a Kormány tájékoztatta a szociális partnereket a kialakult helyzetről, és a már megtett és a tervezett diplomáciai lépésekről. Csizmár Gábor ígérete szerint a Kormány még ma este megteszi a szükséges lépéseket a munkavállalók és munkaadók tájékoztatása érdekében.  Az Országos Érdekegyeztető Tanács munkavállalói oldalának soros elnökségét január 1-től a LIGA Szakszervezetek vette át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.