2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nem kell dolgozni szombaton!

Hosz  |  2009. 01. 07., 19:36

Az Országos Érdekegyeztető Tanács ma esti rendkívüli ülésén egyhangúlag elfogadta a Gazdasági Miniszter javaslatát, miszerint gáz spórolási okok miatt a most szombaton esedékes munkanapot március 28-ra tegye át a Kormány. Ezzel az intézkedéssel mintegy 6 millió köbméter gázt spórol várhatóan az ország...  

Az ülésen a Kormány tájékoztatta a szociális partnereket a kialakult helyzetről, és a már megtett és a tervezett diplomáciai lépésekről. Csizmár Gábor ígérete szerint a Kormány még ma este megteszi a szükséges lépéseket a munkavállalók és munkaadók tájékoztatása érdekében.  Az Országos Érdekegyeztető Tanács munkavállalói oldalának soros elnökségét január 1-től a LIGA Szakszervezetek vette át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.