2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Halálos ejtőernyős baleset

Hosz  |  2011. 08. 30., 11:41

Szolgálatteljesítés közben halálos ejtőernyős balesetet szenvedett a MagyarHonvédség egyik katonája, a Honvédszakszervezet tagja. A Magyar Honvédség 25/88-as Könnyű Vegyes Zászlóalj katonája hétfő kora délután kiképzési gyakorló ugrást hajtott végre, amelynek során halálos balesetet szenvedett Szolnok-Szandaszőlős térségében. A katona eddig tisztázatlan okokból a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán egy kamionnak csapódott. A baleset ügyében független szakmai vizsgálatot végez a Közlekedésbiztonsági Szervezet. A Hosz elnöksége ezúton is őszinte részvétét nyilvánítja a gyászló családnak. Emlékét kegyelettel megőrizzük!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.