2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Karácsonyi akciók!

Hosz  |  2014. 11. 26., 13:59

 A Honvédszakszervezet alapszervezeteinél és csoportjainál már szinte hagyománnyá vált, hogy a karácsonyi bevásárlási időszakban nagyon kedvezményesen hozzá lehet jutni bizonyos termékekhez. Nincs ez másként a 2014. év végi ünnepi időszakában sem. A Gyermelyi tészta termékei nagyon kedvezményes áron továbbra is rendelhetőek a bevált módszer szerint. Az alapszervezeti és csoportvezetőknél elérhetőek a legfrissebb információt tartalmazó termék és árlisták...

Már most kijelenthető, hogy nagy népszerüségnek örvendenek a Hosz tagok körében a REGE Konzervgyár kedvezményes termékei. A közelmúltban létrejött együttmüködési megállapodás alapján a REGE termékek is jelentős kedvezménnyel rendelhetőek, melyhez a szükséges információk szintén elérhetőek az alapszervezeti és csoportvezetőknél.

Felhívjuk a Honvédszakszervezet tagjainak figyelmét, hogy vegyék igénybe a kedvezményes vásárlási lehetőséget, hisz ezen keresztül is jelentős megtakarítás érhető el nagy ünnepi bevásárlások idején.

Szöveg: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.