2018. 03. 22. csütörtök
Beáta, Izolda
: 311 Ft   : 254 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Amit a LIGA tagkártyákról tudni kell

2018. 03. 02., 11:42

Már 70 000 tagkártya van a LIGA Szakszervezetek tagjainál - tudtuk meg Balázs Norbert szolgáltatási koordinátortól. Kollégánk, Trembulyák Péter pedig a kedvezményes üzemanyagvásárlásra szolgáló MOL kártyák igényléséről oszt meg hasznos tudnivalókat.

 Már évekkel ezelőtt megszületett az a gondolat, hogy a LIGA konföderáció tagjainak egységes tagkártyával kell rendelkezniük. Tehát ne a tagszervezetek külön-külön intézzék a kártyákat, hanem a konföderáció. Azt gondoltuk, ezzel egyrészt tehermentesíteni lehetne a tagszakszervezeteket, másrészt így a nagyobb létszám - nagyobb kedvezmény elv alapján, jobb kondíciókat tudunk a tagság részére biztosítani.

Az még jobb lenne – folytattuk a tervezést – ha mindez minimálisan terhelné meg a tagszervezetek pénzügyi lehetőségeit is, és a költségek fedezésére szponzorokat találnánk. Először egy biztosítóval és egy bankkal tárgyaltunk, de sok egyeztetés után szükségesnek tartottunk egy harmadik fél felé elmozdulni. Végül, a 2017 első félévében megkötött együttműködési megállapodás értelmében, az OTPBANK támogatja a konföderációs tagkártyák legyártását.

A következő lépésben egyeztetések folytattunk a tagszakszervezetekkel, hogy ki mennyi, és milyen kártyát szeretne. Természetesen sok igény jelentkezett, ami miatt a kártyák legyártása folyamatosan csúszott. Igényként jelentkezett a név és tagszakszervezet nevének feltüntetése mellett a tagszakszervezetek egyedi lógójának fekete-fehérben, valamint a saját tagszakszervezetének egyedi azonosítójának feltüntetése is.

Nem volt egyszerű a munka mindezt összehangolni, de 2017 szeptemberére közel 70 000 db tagkártya megrendelést sikerült leadnunk a nyomdának. Ennek a mennyiségnek a nagyobb része már a tagságnál van.

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni azon tagszakszervezeteket, hogy akik még nem vették át 2017 szeptemberéig leadott kártyájukat, a Liga Székházban meg tudják tenni!

 

2018 decemberében egy új nyomdával kötöttünk megállapodást, hogy a meglévő 32 000 biankó (nevesítés nélküli) tagkártyákat személyesítse meg részünkre. (A megállapodást 2017 decemberének utolsó napjaiban tudtuk aláírni, a 2018. január 3-án leadott 2089 db kártya már utórendelésként lett leadva.) 2018 februárjának második felében további 1800 kártyaigény érkezett hozzánk. Az új nyomda gyorsan és megbízhatóan dolgozik, így a február közepén leadott kártya-mennyiség 3 nap alatt kész lett! Ezeket a kártyákat szintén át lehet venni a Liga székházban! (2018 márciusára további 600 db kártya-igénylést kaptunk eddig.)

2018. február 19-én az a döntés született, hogy a tagszervezeteknek az igényekkel együtt a tagkártya megszemélyesítésének díját is egyben kell elküldeni a szolgáltatasok@liganet.hu címre. A megszemélyesítés díja 50 Ft/ kártya. Ezt az összeget a 11713005-20063913 kell átutalni a "Tag kártyadíj" valamint a kártya mennyiség feltüntetésével. Aki valamiért nem kapta meg, kérem, írjon nekünk, és átküldjük. A megrendeléshez készítettünk egy Excel táblázatot. Kérjük ezt használjátok, mert az egységes táblázat használata nagyon megkönnyíti a munkánkat!

A szolgáltatási csomagjainkat visszamenőlegesen a korábbi évekre is aktualizáltuk, és egyeztettünk a szolgáltatókkal. Mivel az esetek 95 százalékában határozatlan idejű szerződést kötöttünk, a korábbi szolgáltatókhoz is lehet fordulni! Ezúton szeretnék kérni mindenkit, hogy panasz esetén forduljanak bizalommal hozzánk!

A terveinkről annyit, hogy a szolgáltatási területen szeretnénk növelni a kulturális lehetőségeket, bővíteni a mobilszolgáltatói palettánkat, és szeretnénk újratárgyalni a Vodafone Flotta 2 megállapodást. Nemrég megállapodást kötöttünk a HungaryCard-dal, amely megállapodás értelmében 25-75 százalékkal olcsóbban tudjuk kiváltani a Plusz és Basic turisztikai kártyákat.

Nagy érdeklődés övezi a tagszervezeteink körében a MOL kártyákat is. 2018 februárjáig 11 300 igénylést adtunk le, és eddig 10 300 kártyát postázott a MOL. Fontos elmondani, hogy sok esetben azért késlekedtek a kártyák, mert javítani kellett a bevitt adatokat. Ha az illető nem csatolta az igénylőlapot, vagy nem írta lá, esetleg nem adott meg e-mail címet, a rendszer nem tudta kezelni a kérését! A legjellemzőbb hiba a duplikáció volt, amikor is egy e-mail címmel többen adtak le igénylést.

Most már elmondhatjuk, hogy az összes hibakódot javítottuk, akiknek folyamatban van az igénylése, az hamarosan MOL kártyához jut. Egyetlen problémát nem tudtunk eddig kezelni, ez pedig az, hogy ha valaki kafetériás kártyával tankol, akkor nem fogadják a LIGA-MOL kártyát, ugyanis a MOL rendszere úgy van beállítva, hogy két kedvezménykártya egyszerre nem érvényesíthető.

Forrás: www.liganet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 03. 13., 11:58
A LIGA Nyugdíjas Bizottság alakuló ülését 2018. március 09-én tartotta meg, ahol egyhangú döntéssel Bálint Zoltánt a Hosz Nyugállományú Tagozat székesfehérvári alapszervezetének vezetőjét választotta meg a Bizottság vezetőjévé.
2018-03-13 13:06:40
Tizenötödik alkalommal rendezte meg a Honvédelmi Minisztérium a Katonaözvegyek Országos Találkozóját a Stefánia Palota − Honvéd Kulturális Központban március 8-án. A Honvédszakszervezetet Szendrei Zoltán alelnök képviselte a rendezvényen...
2018-03-13 11:07:08
„170 évvel ezelőtt Magyarország védekezett, mert megtámadták, mert a hazát meg kellett menteni. Ezt üzeni nekünk 1848/49 forradalma és szabadságharca” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 12-én, hétfőn, a tárca társadalmi szervezetek részére rendezett központi ünnepségén. A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte a rendezvényen...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

2018. március 20-án, kedden lezuhant a Brit Királyi Légierő világhírű Red Arrows bemutató csapat, illetve az Indiai Légierő egy-egy Hawk típusú kiképző repülőgépe.

  Háború Művészete magazin

A második negyedévben befejeződik a Mi-38T tesztfázisa és az év végéig sor kerül az első példány átadására a megrendelő, az Orosz Védelmi Minisztérium számára.