2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Amit a LIGA tagkártyákról tudni kell

2018. 03. 02., 11:42

Már 70 000 tagkártya van a LIGA Szakszervezetek tagjainál - tudtuk meg Balázs Norbert szolgáltatási koordinátortól. Kollégánk, Trembulyák Péter pedig a kedvezményes üzemanyagvásárlásra szolgáló MOL kártyák igényléséről oszt meg hasznos tudnivalókat.

 Már évekkel ezelőtt megszületett az a gondolat, hogy a LIGA konföderáció tagjainak egységes tagkártyával kell rendelkezniük. Tehát ne a tagszervezetek külön-külön intézzék a kártyákat, hanem a konföderáció. Azt gondoltuk, ezzel egyrészt tehermentesíteni lehetne a tagszakszervezeteket, másrészt így a nagyobb létszám - nagyobb kedvezmény elv alapján, jobb kondíciókat tudunk a tagság részére biztosítani.

Az még jobb lenne – folytattuk a tervezést – ha mindez minimálisan terhelné meg a tagszervezetek pénzügyi lehetőségeit is, és a költségek fedezésére szponzorokat találnánk. Először egy biztosítóval és egy bankkal tárgyaltunk, de sok egyeztetés után szükségesnek tartottunk egy harmadik fél felé elmozdulni. Végül, a 2017 első félévében megkötött együttműködési megállapodás értelmében, az OTPBANK támogatja a konföderációs tagkártyák legyártását.

A következő lépésben egyeztetések folytattunk a tagszakszervezetekkel, hogy ki mennyi, és milyen kártyát szeretne. Természetesen sok igény jelentkezett, ami miatt a kártyák legyártása folyamatosan csúszott. Igényként jelentkezett a név és tagszakszervezet nevének feltüntetése mellett a tagszakszervezetek egyedi lógójának fekete-fehérben, valamint a saját tagszakszervezetének egyedi azonosítójának feltüntetése is.

Nem volt egyszerű a munka mindezt összehangolni, de 2017 szeptemberére közel 70 000 db tagkártya megrendelést sikerült leadnunk a nyomdának. Ennek a mennyiségnek a nagyobb része már a tagságnál van.

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni azon tagszakszervezeteket, hogy akik még nem vették át 2017 szeptemberéig leadott kártyájukat, a Liga Székházban meg tudják tenni!

 

2018 decemberében egy új nyomdával kötöttünk megállapodást, hogy a meglévő 32 000 biankó (nevesítés nélküli) tagkártyákat személyesítse meg részünkre. (A megállapodást 2017 decemberének utolsó napjaiban tudtuk aláírni, a 2018. január 3-án leadott 2089 db kártya már utórendelésként lett leadva.) 2018 februárjának második felében további 1800 kártyaigény érkezett hozzánk. Az új nyomda gyorsan és megbízhatóan dolgozik, így a február közepén leadott kártya-mennyiség 3 nap alatt kész lett! Ezeket a kártyákat szintén át lehet venni a Liga székházban! (2018 márciusára további 600 db kártya-igénylést kaptunk eddig.)

2018. február 19-én az a döntés született, hogy a tagszervezeteknek az igényekkel együtt a tagkártya megszemélyesítésének díját is egyben kell elküldeni a szolgáltatasok@liganet.hu címre. A megszemélyesítés díja 50 Ft/ kártya. Ezt az összeget a 11713005-20063913 kell átutalni a "Tag kártyadíj" valamint a kártya mennyiség feltüntetésével. Aki valamiért nem kapta meg, kérem, írjon nekünk, és átküldjük. A megrendeléshez készítettünk egy Excel táblázatot. Kérjük ezt használjátok, mert az egységes táblázat használata nagyon megkönnyíti a munkánkat!

A szolgáltatási csomagjainkat visszamenőlegesen a korábbi évekre is aktualizáltuk, és egyeztettünk a szolgáltatókkal. Mivel az esetek 95 százalékában határozatlan idejű szerződést kötöttünk, a korábbi szolgáltatókhoz is lehet fordulni! Ezúton szeretnék kérni mindenkit, hogy panasz esetén forduljanak bizalommal hozzánk!

A terveinkről annyit, hogy a szolgáltatási területen szeretnénk növelni a kulturális lehetőségeket, bővíteni a mobilszolgáltatói palettánkat, és szeretnénk újratárgyalni a Vodafone Flotta 2 megállapodást. Nemrég megállapodást kötöttünk a HungaryCard-dal, amely megállapodás értelmében 25-75 százalékkal olcsóbban tudjuk kiváltani a Plusz és Basic turisztikai kártyákat.

Nagy érdeklődés övezi a tagszervezeteink körében a MOL kártyákat is. 2018 februárjáig 11 300 igénylést adtunk le, és eddig 10 300 kártyát postázott a MOL. Fontos elmondani, hogy sok esetben azért késlekedtek a kártyák, mert javítani kellett a bevitt adatokat. Ha az illető nem csatolta az igénylőlapot, vagy nem írta lá, esetleg nem adott meg e-mail címet, a rendszer nem tudta kezelni a kérését! A legjellemzőbb hiba a duplikáció volt, amikor is egy e-mail címmel többen adtak le igénylést.

Most már elmondhatjuk, hogy az összes hibakódot javítottuk, akiknek folyamatban van az igénylése, az hamarosan MOL kártyához jut. Egyetlen problémát nem tudtunk eddig kezelni, ez pedig az, hogy ha valaki kafetériás kártyával tankol, akkor nem fogadják a LIGA-MOL kártyát, ugyanis a MOL rendszere úgy van beállítva, hogy két kedvezménykártya egyszerre nem érvényesíthető.

Forrás: www.liganet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.