2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Utazás, szórakozás féláron

2017. 12. 12., 13:58

A LIGA Szakszervezetek szolgáltatáscsomagja a HungaryCard Turizmus kártyával bővült. Közel 770 partner 1000 elfogadóhelyén érvényes kártyákat a LIGA Szakszervezetek tagjai (kártyától függően) 25-75 százalékos kedvezménnyel tudják megvásárolni.

Miért is jó a HungaryCard?

A kártya kifejezetten a belföldön utazó és kikapcsolódni vágyó családokat célozza meg és több, mint egy éven át biztosít számtalan kedvezményt vasúti, buszos, hajós, autós utazásnál, múzeumokba, fürdőkbe, színházakba, cirkuszba, állatkertbe, valamint szálláshelyek, éttermek, kalandparkok igénybe vétele esetén. A célcsoport szeret jönni-menni, tudatos és szereti, ha kedvező ajánlatokat kap...
Egy kis ízelítő a kártyacsomagok tartalmából:

Hungary Card Basic:
Ára 6000 FT, de Liga konföderációs kártyával rendelkezők részére 1500 Ft.
Az ára már az első használatnál megtérülhet, tartalmazza az összes felmutatós kedvezményt (10-50% szálláshelyek, éttermek, strandok, kalandparkok, fitness termek, színházak, múzeumok, fesztiválok, stb.) és számos elektronikus kedvezmény tartozik hozzá. pl. félárú belépők a Zsolnay-Negyedbe, a Gödöllői Királyi Kastélyba, a Pesti Magyar Színházba, az Újszínházba, a Bethlen Téri Színházba, a Fővárosi Állatkertbe, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba, 20-50% dunai hajózásnál, 40% a Fővárosi Nagycirkuszba, 50% a Művészetek Völgye Fesztiválra, stb.

Hungary Card Plus:
Ára 12.000 Ft, de Liga konföderációs kártyával rendelkezők részére 9000 Ft.
Magában foglalja a Basic csomag összes kedvezményét, valamint további nagymértékű kedvezményeket ad. Pl.: 50% vasúti menetjegyre, 50% helyközi Volán autóbuszjáratokon, ingyenes helyi közlekedés vidéki nagyvárosokban, 50% kedvezmény a 10 napos D1 autópálya matrica árából, ingyenes múzeumbérlet Eger, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szentendre, Pécs, Zalaegerszeg számos múzeumába, 50% az Aquaworldbe, 50% Cserkeszőlő, Hévíz, Sárvár, illetve a budapesti gyógyfürdőkbe, 50% balatoni hajózásnál, ingyenes belépő az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba és még sok más kultúrális helyszínre. 

Ezek listája megtalálható a kártyához adott Partnerkatalógusban, a neten, ill. az okos telefonos applikációban, ahol a tartózkodási helyünkhöz közeli kedvezményadók és a hozzájuk vezető út is (Waze) megjelenik. A kártyatulajdonosoknak küldött heti hírlevelek ötletadó itinerként szolgálhatnak és sokszor kínálunk fel a partnereinktől kapott ingyenes színház, múzeum és egyéb belépési lehetőségeket is. Így a kártya ára a tudatos turista számára egy okosan összeállított hétvégi programon is bőven megtérül.

A kártya érvényessége: 2017 december 1. - 2019. január 31.

A 2018-as kártya ez év december elsején jelenik meg, így a munkáltatók számára is kitűnő ajándék lehet karácsonyra mind az üzleti partnerek, mind a kollégák számára is.

Kétféle módon vehető igénybe a szakszervezeti tagok számára a kedvezmény.

  1. Személyes vásárlás Budapesten a Hotelinfo Irodában (1056 Bp. Váci u. 78-80.) a tagkártya felmutatásával.
  2. Interneten keresztül a www.hungarycard.hu oldalon történő rendelés útján.

 

Online vásárlással kapcsolatos tudnivalók:

-        Kérjük, a LIGA tagkártyát lefotózni és az iroda@hotelinfo.hu e-mail címre elküldeni.

-        Egy visszaigazoló e-mail érkezik a 29299 kuponkóddal, mely segítségével a kedvezményes HungaryCard megrendelhető.

-        A vásárlást a www.hungarycard.hu oldalon kell kezdeményezni, regisztrációt követően a kártyarendelés menüpontra kattintva.

-        A kedvezményes ár az 54. és 55. cikkszámú termékekre vonatkozik, tehát a katalógust is tartalmazó Basic, illetve Plus csomagok vásárlásánál érvényesíthető.
HungaryCard Basic csomag ára: 1.500 Ft + 795 Ft postaköltség, azaz 2.295 Ft.
HungaryCard Plus csomag ára: 9.000 Ft + 795 Ft postaköltség, azaz 9.795 Ft.

-        A kiválasztott terméket be kell tenni a kosárba, majd a rendelés végén beírni a 29299 kuponkódot és az érvényesítés gombra kattintani. Így automatikusan levonja a kedvezményt.

-        A fizetés bankkártyával vagy banki átutalással lehetséges.

-        A megvásárolt kártyacsomagot postán küldik el.

Forrás: www.liganet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.