2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködési megállapodást írtak alá

Hosz  |  2004. 09. 03., 12:29

Együttműködési megállapodást írt alá a ,,Honvéd\" Önkéntes Magánnyugdíjpénztár és a Honvédszakszervezet vezetője. Dr. Szeker László ügyvezető és Farkas László elnök szeptember 2-án kijelentették; együttesen érdekeltek abban, hogy a zárt Pénztár taglétszámát folyamatosan növeljék, tagtoborzást folytassanak, az éves költségvetési tervek tárgyalásakor kezdeményezzék a ,,munkáltatói tagdíj-hozzájárulás\" és a tagdíj kiegészítés\" mértékének magas szinten tartását.  

Az Együttmüködési Megállapodásban rögzítettek szerint a Hosz - többek között - vállalja, hogy nagyobb létszámot érintő rendezvényein kifüggeszti a Pénztár reklámhordozóit, terjeszti propaganda anyagait, biztosítja a kihelyezett ügyfélszolgálat müködését. Emellett a Hosz ellenszolgáltatás nélkül közremüködik a Pénztári Hírnök címü folyóirat terjesztésében, illetve átjárhatóságot biztosít a Pénztár honlapjára.

A Pénztár a közös célok elérése érdekében - többek között azt - vállalja, hogy a tagszervezéshez és a Pénztár szolgáltatásainak népszerüsítéséhez szükséges információkat (pénztári tagság területi megoszlása, katonai szervezeten belüli szervezettségi aránya, stb) a vonatkozó adat- és titokvédelmi szabályok betartásával biztosítja a Hosz részére.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.