2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködés és korrekt párbeszéd

Hosz  |  2005. 12. 01., 18:03

A Honvédelmi Minisztérium személyzeti föosztályvezetöje és a Hosz közigazgatási és intézményi képviseletének vezetöje – november 15-én – kézjegyével hitelesítette a két szervezet közötti együttmüködési megállapodást. A november 15-i aláírást követöen Palásti Ferenc dandártábornok kijelentette: a tartalmi kérdésekkel foglalkozó Honvédszakszervezet jól artikulálja az emberek véleményét, éppen ezért komoly szükség van a munkáltató és a munkavállaló közötti korrekt párbeszédre.

Gondos elökészítö munka után Palásti Ferenc dandártábornok, a HM személyzeti föosztályának vezetöje és Kocsor Sándor, a Hosz közigazgatási és intézményi képviselöje aláírta a két szervezet közötti együttmüködést rögzítö megállapodást.

- A megállapodást nem a leírt betük, hanem a szándékok és az ezeket megvalósító cselekvések fogják tartalommal megtölteni. Nagyon fontosnak tartom, hogy a konszenzust keresö párbeszédet helyezi elötérbe ez a megállapodás - hangsúlyozta az aláírási ceremónia után Kocsor Sándor, a Hosz elnökségi tagja. 

A HM személyzeti föosztálya és a Hosz közigazgatási és intézményi képviselete közötti kapcsolat tartására Ocsovai János mérnök ezredest jelölte ki a személyzeti föosztályvezetö.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.