2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködés és korrekt párbeszéd

Hosz  |  2005. 12. 01., 18:03

A Honvédelmi Minisztérium személyzeti föosztályvezetöje és a Hosz közigazgatási és intézményi képviseletének vezetöje – november 15-én – kézjegyével hitelesítette a két szervezet közötti együttmüködési megállapodást. A november 15-i aláírást követöen Palásti Ferenc dandártábornok kijelentette: a tartalmi kérdésekkel foglalkozó Honvédszakszervezet jól artikulálja az emberek véleményét, éppen ezért komoly szükség van a munkáltató és a munkavállaló közötti korrekt párbeszédre.

Gondos elökészítö munka után Palásti Ferenc dandártábornok, a HM személyzeti föosztályának vezetöje és Kocsor Sándor, a Hosz közigazgatási és intézményi képviselöje aláírta a két szervezet közötti együttmüködést rögzítö megállapodást.

- A megállapodást nem a leírt betük, hanem a szándékok és az ezeket megvalósító cselekvések fogják tartalommal megtölteni. Nagyon fontosnak tartom, hogy a konszenzust keresö párbeszédet helyezi elötérbe ez a megállapodás - hangsúlyozta az aláírási ceremónia után Kocsor Sándor, a Hosz elnökségi tagja. 

A HM személyzeti föosztálya és a Hosz közigazgatási és intézményi képviselete közötti kapcsolat tartására Ocsovai János mérnök ezredest jelölte ki a személyzeti föosztályvezetö.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.