szechenyi-terv-plusz
2025. 04. 24. csütörtök
György
: 407 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

25 év 25 érv

Itt találod az összes cikket a „25 év 25 érv” témában!

A 25 éves Honvédszakszervezet családi nappal ünnepelt

A 25 éves Honvédszakszervezet családi nappal ünnepelt

A 25 éves a Honvédszakszervezet 2016. szeptember 17-én ünnepelte születésnapját az MH BHD Petőfi laktanyában.
2016. 06. 28., 11:38
Aquapark nap 2016. július 9-én

A Honvédszakszervezet a korábbi évek hagyományainak megfelelően 2016. július 9-én rendezi az aquaparki fürdőnapot a Ceglédi Gyógyfürdő- és Szabadidőközpontban és a Tatabányai Gyémántfürdőben.

JETfly Magazin

Az Emirates légitársaság egy évvel ezelőtt indította el az akadálymentes és inkluzív légiközlekedési programjának újabb fejezetét, amely az autizmussal élő gyermekek és szüleik utazását hivatott segíteni. Egy évvel az első sikeres „próbarepülés” után a program immár 17 városban érhető el, köztük Budapesten is, lehetőséget teremtve az autizmusban érintett gyermekek és családjaik számára, hogy előzetesen megismerjék a repülőtéren történő utazási folyamatot.

Háború Művészete magazin

A II. világháború csendes-óceáni hadszínterét kezdetben a japán flotta uralta. A Pearl Harbor utáni hónapok a nyugati szövetségesek számára valóságos vesszőfutást jelentettek, amelynek során számos hadihajót és tengerészek ezreit vesztették el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.