2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Zászlóaljjá alakul a Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred

Hosz  |  2006. 11. 29., 11:48

A haderõ-átalakítás 2007. évi eredményes végrehajtása érdekében - november 24-én - állománygyûlést rendeztek az MH 1. Honvéd Tûzszerész és Hadihajós Ezred állománya részére.

Havril András vezérezredes, a HM HVK fõnöke hangoztatta, hogy továbbra is szükség van a szervezetben dolgozó szakemberekre, a kiképzett, jó szaktudású katonákra, azonban a jelenlegi költségvetés nem teszi lehetõvé, hogy egy zászlóalj szintû szervezet egy drága, ezred szintû vezetéssel rendelkezzen. Továbbiakban az állomány kérdéseket intézhetett a vezérkar fõnöke felé. A kérdések mindegyike alapvetõen szakmai jellegû volt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.