2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Összefogásban

Hosz  |  2006. 11. 29., 12:01

Közös demonstrációjukon a munkavállalókat igazságtalanul terhelõ megszorítások és a feketegazdaság ellen tiltakoztak a LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetsége tagjai és szimpatizánsai. Az október 28-i, budapesti demonstrációra azért került sor, mert a kormány részérõl továbbra sem találtak meghallgatásra a szakszervezetek ismételt tárgyalási felszólításai. A tiltakozáson jelentõs számban képviseltették magukat a tûzoltók, a vámosok, a börtönõrök és a határõrök is, a Honvédszakszervezet és a Független Rendõrszakszervezet szolidarításáról biztosította a demonstrálókat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.