2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nagykanizsai csoportélet

Hosz  |  2006. 11. 29., 12:03

Nagykanizsán 2006. november 13-17 között – immár hagyományosan – harmadik alkalommal került sor az „Idõsekért Nagykanizsán Ünnepi Hét” rendezvénysorozat lebonyolítására. A hét folyamán az ünneplés mellett az idõsek öszszemérhették tudásukat a kultúra és a sport vonatkozásában. A csoport mind a szervezési munkában, illetve a végrehajtás feladataiban aktívan kivette a részét. Megrendezésre került a „Családi ereklyék, becses emlékek” címû kiállítás, ahol két tagtársunk, Móricz István és Kulik Mátyás kiállítási anyagával szerzett megbecsülést részünkre. Kiemelkedõ teljesítményt nyújtottunk a Sportnap megszervezésében és végrehajtásában. A lövész csapatunk Gyõri György vezetésével elsõ helyezést, egyéni versenyben Regõs Zoltán elsõ helyezést, Nagy Dezsõ tagtársunk második helyezést szerzett. A játékos ügyességi versenyben 14 csapat közül a Bödör László vezette 5 fõs csapatunk elsõ helyezést ért el. Csapattagok: Cserepesi Béla, Magyar Mihály, Kovács László, Büki Boldizsár. Sor került kosárlabda dobó, és célbaugró versenyre is, melynek során, Bödör László illetve Cserepesi Béla az elsõ helyen végeztek. Összességében a csoportok és klubok közötti pontversenyben a város benevezett 11 nyugdíjas klubja között a mi csoportunk 78 ponttal az elõkelõ harmadik helyet vívta ki. Az elért helyezésekért a résztvevõk okleveleket, kupákat, érmeket és a szponzorok által felajánlott különbözõ ajándékokat kaptak. Ezek átadása nagyszabású záróünnepségen történt, ahol a város polgármestere méltatta az idõsek társadalomban elfoglalt szerepét és megbecsülését. A rendezvénysorozat a Honvéd Kaszinóban az est folyamán állófogadással, majd ezt követõen bállal ért véget.

Tarr Ernõ nyá. alezredes

csoportvezetõ

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.