2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nagykanizsai csoportélet

Hosz  |  2006. 11. 29., 12:03

Nagykanizsán 2006. november 13-17 között – immár hagyományosan – harmadik alkalommal került sor az „Idõsekért Nagykanizsán Ünnepi Hét” rendezvénysorozat lebonyolítására. A hét folyamán az ünneplés mellett az idõsek öszszemérhették tudásukat a kultúra és a sport vonatkozásában. A csoport mind a szervezési munkában, illetve a végrehajtás feladataiban aktívan kivette a részét. Megrendezésre került a „Családi ereklyék, becses emlékek” címû kiállítás, ahol két tagtársunk, Móricz István és Kulik Mátyás kiállítási anyagával szerzett megbecsülést részünkre. Kiemelkedõ teljesítményt nyújtottunk a Sportnap megszervezésében és végrehajtásában. A lövész csapatunk Gyõri György vezetésével elsõ helyezést, egyéni versenyben Regõs Zoltán elsõ helyezést, Nagy Dezsõ tagtársunk második helyezést szerzett. A játékos ügyességi versenyben 14 csapat közül a Bödör László vezette 5 fõs csapatunk elsõ helyezést ért el. Csapattagok: Cserepesi Béla, Magyar Mihály, Kovács László, Büki Boldizsár. Sor került kosárlabda dobó, és célbaugró versenyre is, melynek során, Bödör László illetve Cserepesi Béla az elsõ helyen végeztek. Összességében a csoportok és klubok közötti pontversenyben a város benevezett 11 nyugdíjas klubja között a mi csoportunk 78 ponttal az elõkelõ harmadik helyet vívta ki. Az elért helyezésekért a résztvevõk okleveleket, kupákat, érmeket és a szponzorok által felajánlott különbözõ ajándékokat kaptak. Ezek átadása nagyszabású záróünnepségen történt, ahol a város polgármestere méltatta az idõsek társadalomban elfoglalt szerepét és megbecsülését. A rendezvénysorozat a Honvéd Kaszinóban az est folyamán állófogadással, majd ezt követõen bállal ért véget.

Tarr Ernõ nyá. alezredes

csoportvezetõ

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.