2024. 03. 04. hétfő
Kázmér
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A tagszervezés érdekében

Hosz  |  2006. 11. 02., 08:06

Együttmûködés a Honvéd Egészségpénztárral A tízesztendõs Honvéd Egészségpénztár elsõdleges feladatának tartja a fegyveres és rendvédelmi szervek irányába történõ nyitást, s az ezzel kapcsolatos tagszervezést. Ennek érdekében a Pénztár és a vonzó szolgáltatásokat nyújtó Egység 2002 Kft. együttmûködési megállapodást írt alá. A dokumentumot - az október 20-i eseményen - dr. Rékai Miklós ügyvezetõ igazgató és Sárkány Ferenc ügyvezetõ látta el kézjegyével.

Mivel a Honvédelmi Minisztériumon kívül eddig nem sikerült munkáltatói szerzõdést kötni, ezért a Honvéd Egészségpénztár számára nehézkes volt a tagtoborzó tevékenység. Nemrégen azonban elkészült az elsõ, VPOP-val megkötött kontaktus, de elõrehaladott tárgyalások zajlanak a BVOP-val és - a határõrség, valamint a rendõrség vonatkozásában - az IRM-mel is - mondta dr. Rékai Miklós. A Honvéd Egészségpénztár ügyvezetõ igazgatója azt is kiemelte, hogy az október 20-án aláírt együttmûködési megállapodással – és amennyiben a folyamatban lévõ ügyek is sikerrel zárulnak – akkor egy-két esztendõn belül a Pénztár elérheti a 40-45 ezres taglétszámot.

Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetõje úgy nyilatkozott, hogy a Honvédszakszervezet mindkét honvéd pénztárat stratégiai partnerének tekinti, a szolgáltatások bõvülése pedig mindkét fél közös érdeke. Az aláírási ceremónián megtudtuk, hogy 2007-ben tovább modernizálódik a Honvéd Egészségpénztár, a következõ évtõl - az egészségügyi ellátás egyszerûbbé tétele érdekében - áttérnek az egészségkártya alkalmazására, így még versenyképesebbé válhatnak majd a piacon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.