2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A tagszervezés érdekében

Hosz  |  2006. 11. 02., 08:06

Együttmûködés a Honvéd Egészségpénztárral A tízesztendõs Honvéd Egészségpénztár elsõdleges feladatának tartja a fegyveres és rendvédelmi szervek irányába történõ nyitást, s az ezzel kapcsolatos tagszervezést. Ennek érdekében a Pénztár és a vonzó szolgáltatásokat nyújtó Egység 2002 Kft. együttmûködési megállapodást írt alá. A dokumentumot - az október 20-i eseményen - dr. Rékai Miklós ügyvezetõ igazgató és Sárkány Ferenc ügyvezetõ látta el kézjegyével.

Mivel a Honvédelmi Minisztériumon kívül eddig nem sikerült munkáltatói szerzõdést kötni, ezért a Honvéd Egészségpénztár számára nehézkes volt a tagtoborzó tevékenység. Nemrégen azonban elkészült az elsõ, VPOP-val megkötött kontaktus, de elõrehaladott tárgyalások zajlanak a BVOP-val és - a határõrség, valamint a rendõrség vonatkozásában - az IRM-mel is - mondta dr. Rékai Miklós. A Honvéd Egészségpénztár ügyvezetõ igazgatója azt is kiemelte, hogy az október 20-án aláírt együttmûködési megállapodással – és amennyiben a folyamatban lévõ ügyek is sikerrel zárulnak – akkor egy-két esztendõn belül a Pénztár elérheti a 40-45 ezres taglétszámot.

Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetõje úgy nyilatkozott, hogy a Honvédszakszervezet mindkét honvéd pénztárat stratégiai partnerének tekinti, a szolgáltatások bõvülése pedig mindkét fél közös érdeke. Az aláírási ceremónián megtudtuk, hogy 2007-ben tovább modernizálódik a Honvéd Egészségpénztár, a következõ évtõl - az egészségügyi ellátás egyszerûbbé tétele érdekében - áttérnek az egészségkártya alkalmazására, így még versenyképesebbé válhatnak majd a piacon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.