2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Logisztikai haderõnemi gyûlés

Hosz  |  2006. 11. 02., 08:14

A MH. ÖLTP alárendeltségébe tartozó katonai szervezetek alapszervezeti és önálló csoport vezetöi találkoztak 2006. október 24-26-án. A Mályi 3. KORK által biztosított rendezvényre meghívást kapott dr. Gáspár Tibor mk. vezérõrnagy, az MH. ÖLTP parancsnoka és Vernyik László fõtörzszászlós, a MH. ÖLTP vezénylõ zászlósa, valamint a Hosz elnöksége és a területi ügyvivõi. 

A háromnapos rendezvényt Besenyei Csaba, a Hosz elnökségi tagja, a logisztika képviselet vezetõje nyitotta meg, majd dr. Gáspár Tibor tábornok elõadást tartott az MH. ÖLTP elõtt álló fõ feladatokról, valamint a haderõreform által bekövetkezõ változásokról. Ezt követõen kérdések és vélemények hangzottak el a résztvevõ állomány részérõl.

A következõ napirendi pontnak megfelelõen aktuális tájékoztatót tartott az idõszerû kérdésekrõl és feladatokról Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke.

A második nap délelõttjén a rendezvényen résztvevõ állomány a környék egyik nevezetességét, a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdõt látogatta meg. Délután a logisztikai képviselet beszámolója hangzott el az eddig végzett tevékenységrõl, valamint a képviselet gazdálkodásáról. A Besenyei Csaba által készített beszámoló elhangzását követõen a Debrecen helyõrségben lebonyolított HÉF ülésrõl visszaérkezõ Mészáros Géza, a Hosz elnöke számolt be az aznapi eseményekrõl, valamint a HÉF-en történtekrõl.

Jáger Tibor tájékoztatást adott a „HONVÉD” Nyugdíjpénztár mûködésérõl, szolgáltatásairól, hozamairól és felhívta a figyelmet az extra befizetések lehetõségére. A tájékoztatás végén kérte a jelenlévõ tisztségviselõket arra, hogy környezetükben népszerûsítsék a pénztárat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.