2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Logisztikai haderõnemi gyûlés

Hosz  |  2006. 11. 02., 08:14

A MH. ÖLTP alárendeltségébe tartozó katonai szervezetek alapszervezeti és önálló csoport vezetöi találkoztak 2006. október 24-26-án. A Mályi 3. KORK által biztosított rendezvényre meghívást kapott dr. Gáspár Tibor mk. vezérõrnagy, az MH. ÖLTP parancsnoka és Vernyik László fõtörzszászlós, a MH. ÖLTP vezénylõ zászlósa, valamint a Hosz elnöksége és a területi ügyvivõi. 

A háromnapos rendezvényt Besenyei Csaba, a Hosz elnökségi tagja, a logisztika képviselet vezetõje nyitotta meg, majd dr. Gáspár Tibor tábornok elõadást tartott az MH. ÖLTP elõtt álló fõ feladatokról, valamint a haderõreform által bekövetkezõ változásokról. Ezt követõen kérdések és vélemények hangzottak el a résztvevõ állomány részérõl.

A következõ napirendi pontnak megfelelõen aktuális tájékoztatót tartott az idõszerû kérdésekrõl és feladatokról Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke.

A második nap délelõttjén a rendezvényen résztvevõ állomány a környék egyik nevezetességét, a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdõt látogatta meg. Délután a logisztikai képviselet beszámolója hangzott el az eddig végzett tevékenységrõl, valamint a képviselet gazdálkodásáról. A Besenyei Csaba által készített beszámoló elhangzását követõen a Debrecen helyõrségben lebonyolított HÉF ülésrõl visszaérkezõ Mészáros Géza, a Hosz elnöke számolt be az aznapi eseményekrõl, valamint a HÉF-en történtekrõl.

Jáger Tibor tájékoztatást adott a „HONVÉD” Nyugdíjpénztár mûködésérõl, szolgáltatásairól, hozamairól és felhívta a figyelmet az extra befizetések lehetõségére. A tájékoztatás végén kérte a jelenlévõ tisztségviselõket arra, hogy környezetükben népszerûsítsék a pénztárat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.