2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Logisztikai haderõnemi gyûlés

Hosz  |  2006. 11. 02., 08:14

A MH. ÖLTP alárendeltségébe tartozó katonai szervezetek alapszervezeti és önálló csoport vezetöi találkoztak 2006. október 24-26-án. A Mályi 3. KORK által biztosított rendezvényre meghívást kapott dr. Gáspár Tibor mk. vezérõrnagy, az MH. ÖLTP parancsnoka és Vernyik László fõtörzszászlós, a MH. ÖLTP vezénylõ zászlósa, valamint a Hosz elnöksége és a területi ügyvivõi. 

A háromnapos rendezvényt Besenyei Csaba, a Hosz elnökségi tagja, a logisztika képviselet vezetõje nyitotta meg, majd dr. Gáspár Tibor tábornok elõadást tartott az MH. ÖLTP elõtt álló fõ feladatokról, valamint a haderõreform által bekövetkezõ változásokról. Ezt követõen kérdések és vélemények hangzottak el a résztvevõ állomány részérõl.

A következõ napirendi pontnak megfelelõen aktuális tájékoztatót tartott az idõszerû kérdésekrõl és feladatokról Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke.

A második nap délelõttjén a rendezvényen résztvevõ állomány a környék egyik nevezetességét, a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdõt látogatta meg. Délután a logisztikai képviselet beszámolója hangzott el az eddig végzett tevékenységrõl, valamint a képviselet gazdálkodásáról. A Besenyei Csaba által készített beszámoló elhangzását követõen a Debrecen helyõrségben lebonyolított HÉF ülésrõl visszaérkezõ Mészáros Géza, a Hosz elnöke számolt be az aznapi eseményekrõl, valamint a HÉF-en történtekrõl.

Jáger Tibor tájékoztatást adott a „HONVÉD” Nyugdíjpénztár mûködésérõl, szolgáltatásairól, hozamairól és felhívta a figyelmet az extra befizetések lehetõségére. A tájékoztatás végén kérte a jelenlévõ tisztségviselõket arra, hogy környezetükben népszerûsítsék a pénztárat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.