2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a Hosz Miskolci nyugállományú csoport életébõl

Hosz  |  2006. 11. 02., 08:28

2006. augusztus 15-én reggel a BAZ Megyei Hadkiegészítõ Parancsnokság elõtt népes, jókedvû csoport gyülekezett. Õszbe csavarodó hadfiak, feleségek, gyermekek, unokák – Kurucz András nyá. szds. tagtársunk jóvoltából másodszor nyílt lehetõségünk egésznapos buszkirándulásra, melyre meghívást kaptak a nyugdíjas klub tagjai is. Indulás elõtt rövid programismertetõt tartottam, majd Tökei Imre nyá. alez. bejelentette, hogy az Alapítvány fizeti a fürdõjegyek árát, aminek mindenki megörült – az úti cél ezúttal a Bogácsi Gyógyfürdõ volt.

Változékony idõben, de jó hangulatban érkeztünk meg a fürdõbe. Látva jókedvünket, az idõjárás is kegyeibe fogadott minket, ragyogó szép napot töltöttünk együtt, de az idõ gyorsan elrepült. Lepirulva, élményekkel gazdagodva, kissé fáradtan érkeztünk haza Miskolcra és azzal váltunk el, hogy a hasonló kirándulásokat meg kell ismételni!

Pásztor Zsolt

nyá. alez. csoportvezetõ

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.