2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a Hosz Miskolci nyugállományú csoport életébõl

Hosz  |  2006. 11. 02., 08:28

2006. augusztus 15-én reggel a BAZ Megyei Hadkiegészítõ Parancsnokság elõtt népes, jókedvû csoport gyülekezett. Õszbe csavarodó hadfiak, feleségek, gyermekek, unokák – Kurucz András nyá. szds. tagtársunk jóvoltából másodszor nyílt lehetõségünk egésznapos buszkirándulásra, melyre meghívást kaptak a nyugdíjas klub tagjai is. Indulás elõtt rövid programismertetõt tartottam, majd Tökei Imre nyá. alez. bejelentette, hogy az Alapítvány fizeti a fürdõjegyek árát, aminek mindenki megörült – az úti cél ezúttal a Bogácsi Gyógyfürdõ volt.

Változékony idõben, de jó hangulatban érkeztünk meg a fürdõbe. Látva jókedvünket, az idõjárás is kegyeibe fogadott minket, ragyogó szép napot töltöttünk együtt, de az idõ gyorsan elrepült. Lepirulva, élményekkel gazdagodva, kissé fáradtan érkeztünk haza Miskolcra és azzal váltunk el, hogy a hasonló kirándulásokat meg kell ismételni!

Pásztor Zsolt

nyá. alez. csoportvezetõ

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.