2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Üdültetési továbbképzés

Hosz  |  2007. 05. 30., 13:08

A HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. balatonkenesei üdülõjében került sor május 15-16-án a Honvédelmi Minisztérium Tervezési és Koordinációs Fõosztály szervezésében az üdültetési értekezletre. A rendezvényen részt vettek a Keretgazda Üdültetési Szervezetek vezetõi és munkatársai, a HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. munkatársai, a Hosz, a HODOSZ, a BEOSZ képviselõi és természetesen a HM Tervezési és Koordinációs Fõosztály munkatársai.

A továbbképzés két napján elõadások hangzottak el a Honvédelmi Minisztériumban végbement szervezeti változásokról, a humánstratégiai elképzelésekrõl és a humánpolitikai programról, a HM Honvéd Kht. mûködésérõl, felügyeletérõl, várható változásokról. Az üdülõ- és KORK-vezetõk színes, lelkes bemutatkozókat tartottak, amelyekben szolgáltatásaikról, történelmi múltjukról, a tájegységek látnivalóiról is szót ejtettek a „jó gazdához” méltóan.

A továbbképzés során a résztvevõk számos információval gazdagodtak, zárásként összegezték az elõzõ évi tapasztalatokat, ugyanakkor a honvédelmi üdültetés korszerûsítésére, átalakítására is gondoltak.                 Jeszenyi Ildikó

Helyesbít az Egység: a kijelentés a Balaton melletti üdülõkre vonatkozott!

 

Az esetleges félreértésért elnézést kérünk!

Elõtérben a háttérintézmények címmel a Honvédszakszervezet havilapja interjút közölt Szekeres Imre honvédelmi miniszterrel – az írást eredetben a Balatoni Futár regionális lap közölte, melyet a várható érdeklõdés miatt az újság szerkesztõsége – az érintettek engedélyével - másodközlésben jelentetett meg. Az interjúban elhangzó kérdésre – mely egyértelmûen a Balaton melletti üdülõingatlanokra vonatkozott – a tárca irányítója elmondta, hogy öt üdülõt értékesített a minisztérium, s csupán egyet, a balatonkeneseit tartotta meg, melynek mûszaki állapota, felszereltsége kielégítõ. A HM tulajdonában lévõ pihenõhelyekrõl, ezek igénybevételi lehetõségeirõl egyébként az Egység újság júliusi számában hosszabb interjút olvashatnak az érdeklõdõk. Az esetleges félreértésért minden kedves olvasónktól elnézést kérünk!

Az Egység szerkesztõsége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.