2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Üdültetési továbbképzés

Hosz  |  2007. 05. 30., 13:08

A HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. balatonkenesei üdülõjében került sor május 15-16-án a Honvédelmi Minisztérium Tervezési és Koordinációs Fõosztály szervezésében az üdültetési értekezletre. A rendezvényen részt vettek a Keretgazda Üdültetési Szervezetek vezetõi és munkatársai, a HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. munkatársai, a Hosz, a HODOSZ, a BEOSZ képviselõi és természetesen a HM Tervezési és Koordinációs Fõosztály munkatársai.

A továbbképzés két napján elõadások hangzottak el a Honvédelmi Minisztériumban végbement szervezeti változásokról, a humánstratégiai elképzelésekrõl és a humánpolitikai programról, a HM Honvéd Kht. mûködésérõl, felügyeletérõl, várható változásokról. Az üdülõ- és KORK-vezetõk színes, lelkes bemutatkozókat tartottak, amelyekben szolgáltatásaikról, történelmi múltjukról, a tájegységek látnivalóiról is szót ejtettek a „jó gazdához” méltóan.

A továbbképzés során a résztvevõk számos információval gazdagodtak, zárásként összegezték az elõzõ évi tapasztalatokat, ugyanakkor a honvédelmi üdültetés korszerûsítésére, átalakítására is gondoltak.                 Jeszenyi Ildikó

Helyesbít az Egység: a kijelentés a Balaton melletti üdülõkre vonatkozott!

 

Az esetleges félreértésért elnézést kérünk!

Elõtérben a háttérintézmények címmel a Honvédszakszervezet havilapja interjút közölt Szekeres Imre honvédelmi miniszterrel – az írást eredetben a Balatoni Futár regionális lap közölte, melyet a várható érdeklõdés miatt az újság szerkesztõsége – az érintettek engedélyével - másodközlésben jelentetett meg. Az interjúban elhangzó kérdésre – mely egyértelmûen a Balaton melletti üdülõingatlanokra vonatkozott – a tárca irányítója elmondta, hogy öt üdülõt értékesített a minisztérium, s csupán egyet, a balatonkeneseit tartotta meg, melynek mûszaki állapota, felszereltsége kielégítõ. A HM tulajdonában lévõ pihenõhelyekrõl, ezek igénybevételi lehetõségeirõl egyébként az Egység újság júliusi számában hosszabb interjút olvashatnak az érdeklõdõk. Az esetleges félreértésért minden kedves olvasónktól elnézést kérünk!

Az Egység szerkesztõsége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.