2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Üdültetési továbbképzés

Hosz  |  2007. 05. 30., 13:08

A HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. balatonkenesei üdülõjében került sor május 15-16-án a Honvédelmi Minisztérium Tervezési és Koordinációs Fõosztály szervezésében az üdültetési értekezletre. A rendezvényen részt vettek a Keretgazda Üdültetési Szervezetek vezetõi és munkatársai, a HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. munkatársai, a Hosz, a HODOSZ, a BEOSZ képviselõi és természetesen a HM Tervezési és Koordinációs Fõosztály munkatársai.

A továbbképzés két napján elõadások hangzottak el a Honvédelmi Minisztériumban végbement szervezeti változásokról, a humánstratégiai elképzelésekrõl és a humánpolitikai programról, a HM Honvéd Kht. mûködésérõl, felügyeletérõl, várható változásokról. Az üdülõ- és KORK-vezetõk színes, lelkes bemutatkozókat tartottak, amelyekben szolgáltatásaikról, történelmi múltjukról, a tájegységek látnivalóiról is szót ejtettek a „jó gazdához” méltóan.

A továbbképzés során a résztvevõk számos információval gazdagodtak, zárásként összegezték az elõzõ évi tapasztalatokat, ugyanakkor a honvédelmi üdültetés korszerûsítésére, átalakítására is gondoltak.                 Jeszenyi Ildikó

Helyesbít az Egység: a kijelentés a Balaton melletti üdülõkre vonatkozott!

 

Az esetleges félreértésért elnézést kérünk!

Elõtérben a háttérintézmények címmel a Honvédszakszervezet havilapja interjút közölt Szekeres Imre honvédelmi miniszterrel – az írást eredetben a Balatoni Futár regionális lap közölte, melyet a várható érdeklõdés miatt az újság szerkesztõsége – az érintettek engedélyével - másodközlésben jelentetett meg. Az interjúban elhangzó kérdésre – mely egyértelmûen a Balaton melletti üdülõingatlanokra vonatkozott – a tárca irányítója elmondta, hogy öt üdülõt értékesített a minisztérium, s csupán egyet, a balatonkeneseit tartotta meg, melynek mûszaki állapota, felszereltsége kielégítõ. A HM tulajdonában lévõ pihenõhelyekrõl, ezek igénybevételi lehetõségeirõl egyébként az Egység újság júliusi számában hosszabb interjút olvashatnak az érdeklõdõk. Az esetleges félreértésért minden kedves olvasónktól elnézést kérünk!

Az Egység szerkesztõsége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.