2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz igazodni fog az MH struktúrájához

Hosz  |  2007. 04. 27., 10:42

A Hosz IV. kongresszusára készülve immár második ülését tartotta a szakszervezet hosszú távú programját és egyéb kongresszusi határozatait elõkészítõ bizottság. A haderõnemi képviselõk részvételével lebonyolított - április 3-i - ülést Szincsák Gyula alelnök, a bizottság elnöke vezette.

A Magyar Honvédség megváltozott struktúrájához igazodva a bizottság áttekintette, hogy a szakszervezet jelenlegi felépítése milyen változtatásokat igényelhet. A Hosz-nak követnie kell az MH felépítését, ezért a haderõnemi megnevezés helyett - a jövõben - a ,,képviselet“ szerepelhet majd - hangzott el javaslatként a bizottsági ülésen.

Az új katonai szervezeteknél mûködõ Hosz csoportok és alapszervezetek integrálódásáról is szó volt, a véglegesítés azonban majd a választmány hatásköre lesz. Arról is tárgyaltunk, hogy a Hosz jelenlegi tisztségviselõi rendszere kiván-e változtatást? Emellett a helyi alapszervezetek mûködésének erõsítésérõl is szó volt - mondta el lapunk érdeklõdésére Szincsák Gyula, a bizottság vezetõje.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.