2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 04. 27., 10:51

A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ (MH LEK) munkaterve szerint, április 12-én törzstanuló-napot tartott, a tájékoztatón Takács István, a Hosz budapesti területi ügyvivõje, Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás-és tagszervezõje, valamint Rácz István, az MH HTEK leköszönõ alapszervezeti vezetõje vett részt.

Ezt követõen az elõadó beszámolt a Honvédszakszervezet által utóbbi idõszakban elért eredményeirõl, az elkövetkezendõ céljairól, valamint a legfontosabb feladatairól. Szó volt a szolgálati nyugdíj-átalakítási tárgyalások jelenlegi helyzetérõl, a közszolgálati bérmegállapodásról, a további ágazati bér-, kereset emelkedési lehetõségekrõl, valamint a Hosz 2007. év fõ programjairól, rendezvényeirõl.

A Hosz az eddigiektõl eltérõ, újszerû csapat jelenlétet kíván a jövõben megvalósítani. Bízva abban, hogy katonatársaink megelégedésére, együttesen sikeresen javítani tudjuk a hivatásos és szerzõdéses katonák tájékozottságát, jártasságát az õket érintõ jogszabályokban, érdekeikben, a Hosz a Logisztikai Ellátó Központnál is kihelyezett ügyfélszolgálatot tart. Ennek céljairól és idõpontjairól az elõadásban az állomány tájékoztatást kapott.

A rendezvény második felében Jáger Tibor a Hosz szolgáltatási rendszerének két fõ pillérérõl, a családi- és gyermeküdültetésrõl, valamint a lakáslízing keretében, a kedvezõ lakáshoz jutási lehetõségekrõl tartott tájékoztatót, kiemelve a honvédszakszervezeti tagság elõnyeit. 

*** 

 

Tisztelt Mészáros Géza Elnök Úr!

Ezúton is szeretném megköszönni tagságom nevében azt a munkát, amit a járataink megtartása ügyében kifejtettek! Az érintetteknek nagy segítséget jelentett a munkábajárás feltételeinek megmaradása. Kérem, tolmácsolja köszönetemet azoknak is, akik ebben részt vettek!

További munkájukhoz sok sikert:

Varga Árpád /SZHosz/

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.