2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 04. 27., 10:51

A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ (MH LEK) munkaterve szerint, április 12-én törzstanuló-napot tartott, a tájékoztatón Takács István, a Hosz budapesti területi ügyvivõje, Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás-és tagszervezõje, valamint Rácz István, az MH HTEK leköszönõ alapszervezeti vezetõje vett részt.

Ezt követõen az elõadó beszámolt a Honvédszakszervezet által utóbbi idõszakban elért eredményeirõl, az elkövetkezendõ céljairól, valamint a legfontosabb feladatairól. Szó volt a szolgálati nyugdíj-átalakítási tárgyalások jelenlegi helyzetérõl, a közszolgálati bérmegállapodásról, a további ágazati bér-, kereset emelkedési lehetõségekrõl, valamint a Hosz 2007. év fõ programjairól, rendezvényeirõl.

A Hosz az eddigiektõl eltérõ, újszerû csapat jelenlétet kíván a jövõben megvalósítani. Bízva abban, hogy katonatársaink megelégedésére, együttesen sikeresen javítani tudjuk a hivatásos és szerzõdéses katonák tájékozottságát, jártasságát az õket érintõ jogszabályokban, érdekeikben, a Hosz a Logisztikai Ellátó Központnál is kihelyezett ügyfélszolgálatot tart. Ennek céljairól és idõpontjairól az elõadásban az állomány tájékoztatást kapott.

A rendezvény második felében Jáger Tibor a Hosz szolgáltatási rendszerének két fõ pillérérõl, a családi- és gyermeküdültetésrõl, valamint a lakáslízing keretében, a kedvezõ lakáshoz jutási lehetõségekrõl tartott tájékoztatót, kiemelve a honvédszakszervezeti tagság elõnyeit. 

*** 

 

Tisztelt Mészáros Géza Elnök Úr!

Ezúton is szeretném megköszönni tagságom nevében azt a munkát, amit a járataink megtartása ügyében kifejtettek! Az érintetteknek nagy segítséget jelentett a munkábajárás feltételeinek megmaradása. Kérem, tolmácsolja köszönetemet azoknak is, akik ebben részt vettek!

További munkájukhoz sok sikert:

Varga Árpád /SZHosz/

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.