2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 04. 27., 10:51

A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ (MH LEK) munkaterve szerint, április 12-én törzstanuló-napot tartott, a tájékoztatón Takács István, a Hosz budapesti területi ügyvivõje, Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás-és tagszervezõje, valamint Rácz István, az MH HTEK leköszönõ alapszervezeti vezetõje vett részt.

Ezt követõen az elõadó beszámolt a Honvédszakszervezet által utóbbi idõszakban elért eredményeirõl, az elkövetkezendõ céljairól, valamint a legfontosabb feladatairól. Szó volt a szolgálati nyugdíj-átalakítási tárgyalások jelenlegi helyzetérõl, a közszolgálati bérmegállapodásról, a további ágazati bér-, kereset emelkedési lehetõségekrõl, valamint a Hosz 2007. év fõ programjairól, rendezvényeirõl.

A Hosz az eddigiektõl eltérõ, újszerû csapat jelenlétet kíván a jövõben megvalósítani. Bízva abban, hogy katonatársaink megelégedésére, együttesen sikeresen javítani tudjuk a hivatásos és szerzõdéses katonák tájékozottságát, jártasságát az õket érintõ jogszabályokban, érdekeikben, a Hosz a Logisztikai Ellátó Központnál is kihelyezett ügyfélszolgálatot tart. Ennek céljairól és idõpontjairól az elõadásban az állomány tájékoztatást kapott.

A rendezvény második felében Jáger Tibor a Hosz szolgáltatási rendszerének két fõ pillérérõl, a családi- és gyermeküdültetésrõl, valamint a lakáslízing keretében, a kedvezõ lakáshoz jutási lehetõségekrõl tartott tájékoztatót, kiemelve a honvédszakszervezeti tagság elõnyeit. 

*** 

 

Tisztelt Mészáros Géza Elnök Úr!

Ezúton is szeretném megköszönni tagságom nevében azt a munkát, amit a járataink megtartása ügyében kifejtettek! Az érintetteknek nagy segítséget jelentett a munkábajárás feltételeinek megmaradása. Kérem, tolmácsolja köszönetemet azoknak is, akik ebben részt vettek!

További munkájukhoz sok sikert:

Varga Árpád /SZHosz/

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.