2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kedvezmények az ELLA Banknál

Hosz  |  2008. 03. 30., 09:58

2007 decemberében megállapodás született az ELLA Bankkal kedvezményes bankszámla, illetve hitelkeret igénylésére vonatkozóan.

Az ELLA Bank 1998-ban kezdte meg mûködését és elsõsorban lakáshiteleket, valamint ezekhez kapcsolódó költséghatékony bankszámla-szolgáltatásokat nyújt. 2007 márciusa óta az AXA Csoport tagja, amely a pénzügyi biztonság terén a világ harmadik legnagyobb szolgáltatója. Az országban egyedülálló módon az ELLA Bank ügyfeleinek teljes betétállományát a Lloyd’s of London bankári felelõsség biztosítása védi.

Az ELLA Bank és a Hosz között létre jött új megállapodás lehetõvé teszi a Honvédszakszervezet tagjai számára, hogy az Egység 2002 Kft-n keresztül 4000 Ft kedvezménnyel, mindössze 2800 Ft-ért nyithassanak számlát az ELLA Banknál. Az ELLA Magánszámla számos elõnye közül talán a legkiemelkedõbb a rendkívül magas, 5%-os éves látraszóló kamat, ami egyedülálló a magyar bankpiacon. További elõnyt jelent, hogy a számlanyitási díj megfizetése után a számlának nincs havi díja, ingyen lehet utalásokat intézni és az elsõ bankkártya - akár VISA Electron, akár dombornyomott VISA Classic - ingyenes.

A Hosz tagoknak továbbá lehetõsége nyílik bankszámlájuk mellé folyószámla-hitelkeretet igényelni, valamint arról rendelkezni, hogy az ELLA Bank a megadható legnagyobb hitelkeretet jövedelmük, vagy állománykategóriájuk alapján ítélje meg. Az együttmûködésnek köszönhetõen a Hosz által kiállított igazolás felmutatásával az adott állománykategória, rendfokozat alapján történõ hiteligényléssel az ELLA Bank automatikusan 100.000, 200.000  vagy akár 300.000 forintos hitelkeretet biztosít a tagoknak, minden további dokumentum benyújtása nélkül.

A folyószámla-hitelkeretnek nincs díja, csak a ténylegesen igénybe vett összeg után kell kamatot fizetni, rendelkezésre-tartási díj és kezelési költség sem terheli.

Minden további információ megtalálható a Hosz és az Egység 2002 Kft. honlapján, ahonnan a hitelkeret igénylõ és az igazoló nyomtatványok letölthetõek. Reméljük, minden Hosz tag megelégedettségére lesz ez a lehetõség, mellyel banki költségeiket jelentõsen csökkenthetik.

Igényelje Hosz bankszámláját hitelkerettel az Egység 2002 Kft.-nél!!!

Jáger Tibor

tag- és szolgáltatásszervezõ

06 70 334 96 94

jagert@hsz.hu

EGYSÉG 2002 Kft.

1131 Budapest Béke út 77. II. em. 7.

Ügyfélszolgálat: Tel./Fax: (36-1) 270-30-09

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.