2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tizenöt év

Hosz  |  2008. 03. 30., 10:08

Sajtótörténeti kuriózumoknak számítanak ma már azok az Egység újságok, melyeknek nyomtatása 1993-ra datálódik. A tizenöt éves lap megjelenésének évfordulóján szûk körû ünnepséget szervezett a Honvédszakszervezet, melyre meghívták az újság jelenlegi és korábbi felelõs szerkesztõit - Süli Ferencet, Kónya Pétert és az alapító fõszerkesztõt, Borka Istvánt, aki a lap elsõ szerkesztõjeként ajándéktárgyat vehetett át Mészáros Gézától. A Honvédszakszervezet elnöke köszöntõjében felidézte a tizenhat éve megalakult érdekvédelmi szervezet legfontosabb pillanatait, s utalt arra: a közéleti demokrácia egyik alappillére az információk gyors és pontos eljuttatása az érintettekhez. Az Egység újságnak ebben volt mindig kiemelt szerepe és jelentõsége, s az elvárásoknak sikeresen megfelelt az elmúlt másfél évtizedben. A nyomdatechnika változása, az igényesség jól tükrözõdik a lap állandóan megújuló arculatán is. A baráti hangulatú beszélgetésen jelen volt több, a honvédelemmel foglalkozó újságíró, valamint Szincsák Gyula és dr. Heiling Ottó, a Hosz alelnökei is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.