2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktuális témák az ügyvezetés előtt

Hosz  |  2008. 03. 30., 10:04

A Honvédszakszervezet ügyvezetésének - március 18-i - ülésén az aktuális ügyek mellett a hajdúszoboszlói üdülõ bejárásának tapasztalatairól, az Aktivitás kupáról, a haderõnemi gyûlések és a szakszervezeti horgászverseny elõkészületeirõl tárgyaltak. Az ülést Szincsák Gyula alelnök vezette.

Az elõzõ ügyvezetés óta eltelt idõszak szakszervezeti történéseirõl Szincsák Gyula alelnök és dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár tájékoztatta a megjelent ügyvivõket és haderõnemi titkárokat.

Ezt követõen az ügyvivõk, valamint a haderõnemi titkárok az elõzõ ügyvezetés óta végzett tevékenységükrõl számoltak be.

Az Aktivitás kupáról Takács István budapesti területi ügyvivõ, míg a leltárral kapcsolatban dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár tartott tájékoztatást.

A haderõnemi (képviseleti) gyûlések elõkészületei volt a témája dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár és Czövek János szárazföldi haderõnemi titkár elõterjesztésének. A horgászverseny elõkészületeirõl a Hosz fõtitkára mellett Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivõ adott képet, míg a hajdúszoboszlói üdülõbejárás tapasztalatairól Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivõ beszélt.

A hónap egyéb tennivalóiról, a következõ idõszak feladatairól dr. Ujfaludi Zoltán adott információkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.