2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sport - Aktivitás Kupa, FRDÉSZ focikupa, Egység Kupa

Hosz  |  2008. 05. 31., 13:31

Új ötletek az Aktivitás Kupa keretében

Az Aktivitás Kupa 2008 program meghirdetésének egyik alapvetõ célja, hogy a katonai szervezetekhez, valamint a helyi közösségekhez kötõdõ alapszervezetek, aktív-, illetve nyugállományú csoportok megmutassák a saját szervezeti életüket, saját tevékenységüket. A versenykiírás szellemében számos értékes, érdekes, szervezett eseményrõl, rendezvényrõl érkezett hír, melyek mindegyikét a kupa értékelõ bizottsága rendre feldolgozta, megvizsgálta, értékelte, valamint mindezeket megjelenítette a Honvédszakszervezet honlapján, a www.hsz.hu weboldal, Aktivitás kupa 2008. fejezete alatt. Az eddigi tapasztalataim alapján büszkén kijelenthetem, hogy a honlapunk e fejezetének nézettsége megnõtt.

Nagy sikerként lehet értékelni, hogy néhány nyugállományú szervezet is bekapcsolódott a versenybe, megjegyezve, hogy igen jó eredménnyel. A legnagyobb meglepetés azonban abban ért, hogy számos új elem jelent meg a helyi szervezeti élet eseményeiben, melyek még tovább emelik e program színvonalát. A teljesség igénye nélkül felsorolva a támogatott kulturális és családi rendezvényeket, vannak, akik saját aktivitás kupát indítottak el, a katonai szervezet részére élet- és környezetvédelmi versenyt indítottak, illetve egyre több központi, családi rendezvényt hirdettek meg az Hosz összes szervezete részére. A szakszervezet hónapjának meghirdetése keretében különbözõ ösztönzõ programokat vezettek be, mint például a helyi szolgáltatók kedvezményét tagsági kártya felmutatására. Bevallom, megleptek bennünket ezek a kezdeményezések, ajánljuk a többi szervezet számára, rendkívül hatásosak és folyamatos jelenlétet, érdeklõdést generál a Honvédszakszervezet iránt.

További hírként lehet közölni, hogy a honlapunkon ígéretünknek megfelelõen, a technikai gondok megoldása után 1-2 hetes frissítésekkel az aktuális feldolgozott eredmények is megjelennek.

Gratulálunk minden aktív résztvevõnek!

Takács István területi ügyvivõ

*** 

 

Mit ér egy Hosz tagsági kártya? - AKTIVITÁS KUPA 2008.

 

Május hónapban az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred székesfehérvári helyõrségében sokat! 

Alapszervezetünk vezetõségének májusi programja alapján, laktanyán belül sikerült kedvezményeket szerezni tagjaink számára.

• ‑A helyi fodrász 10% kedvezményt biztosított tagjaink részére május hónapban!

• ‑A tiszti büfében, illetve a 14-es épületben található legénységi büfében, májusban 500 Ft feletti vásárlás esetén (Kivéve a dohányáru) 10% kedvezményt biztosítottak tagjaink számára!

A kedvezményeket érvényes szakszervezeti tagsági kártyával, új tagjaink pedig - akiknek még nem készült el a plasztik kártyájuk - tagsági viszonyt igazoló lappal tudják igénybe venni.

Grell Norbert

alapszervezeti vezetõ

 

***

Idén is lesz Egység Kupa kispályás focitorna

Szeptember 3-án, Pusztavacson kerül megrendezésre a hagyományos, nagy népszerûségnek örvendõ Egység-kupa kispályás labdarúgótorna.

A Honvédszakszervezet lapjáról elnevezett vándorserlegért idén is érdemes lesz versenybe szállni. Az értékes díjak, a jó hangulat, a remélhetõleg kellemes idõ mellett természetesen a „presztízscsaták” lehetõsége a legfõbb vonzerõ. Ne felejtsük továbbá, hogy mind a nevezés, mind az elért eredmény jelentõs többletpontokat jelent az Aktivitás kupában.

A tornáról bõvebb felvilágosítást Sándor Roland pénzügyi ügyvivõ (+36 70/334 9720) ad, a versenykiírást és a nevezési lapot letölthetik a http://www.hsz.hu/rovatok/akt/egyegkupa0520/ webcímrõl.

 ***

Ha Eger, akkor: FRDÉSZ focikupa

2008. július. 24-26. között negyedik alkalommal kerül megrendezésre az FRDÉSZ Kupa az alábbiak szerint:

HELYSZÍN:  3300 Eger Leányka út, fõvédnök: Kónya Péter FRDÉSZ elnök.

Résztvevõ csapatok: FRDÉSZ tagszervezetek csapatai, LIGA egy csapattal.

Egy szervezet maximum négy csapattal nevezhet. A torna nyitott, így külföldi csapatot is lehet nevezni. A vándorkupát viszont a legjobb magyar csapat kapja. A nevezéseket csak úgy tudjuk elfogadni, ha a saját központi szervezet kezességet vállal a csapatért.

Nevezési határidõ: 2008.június 7.

A nevezési díjnak 2008. június 16-ig kell a számlára megérkezni!

Nevezni lehet: Hócza György, HTFSz, 1581. BP. Pf. 105.

E-mail: gyorgy.hocza@gmail.com

Nevezési díj szállással: 12 000 Ft/fõ/apartman, szállás nélkül csak ebéddel: 6500 Ft/fõ, kollégiumi elhelyezés esetén 8500 Ft/fõ.

Az ár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: szállás, svédasztalos reggeli, 3 fogásos ebéd, 2 fogásos vacsora, 3 db kispályás labdarúgópálya bérleti díja, játékvezetõk biztosítása, csapatoknak kupa megvásárlása, az elsõ 3 helyen végzett csapatoknak 10-10-10 db érem, valamint a külön díjazottaknak 1-1-1 db serleg (legjobb kapus, legtechnikásabb játékos, gólkirály)

Számlaszámunk: 61900040-03000054

A számlán kérjük feltüntetni: FRDÉSZ kupa-nevezési díj.

(a nevezési díjakról a helyszínen számlát állítunk ki.)

Program:

Július. 24., csütörtök: Érkezés a délutáni órákban, a szálláshely elfoglalása, vacsora, majd szabadprogram (városnézés, pincelátogatás).

Július 25., péntek: Megnyitó, mérkõzések lebonyolítása.

Július 26., szombat: helyosztó mérkõzések, döntõ, díjátadás, ebéd.

Az elsõ hat csapat, a legjobb kapus, a legtechnikásabb játékos, és a gólkirály díjazásban részesül. Különdíjat minden szervezet felajánlhat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.