2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nemzetközi porondra készül a Honvéd

Hosz  |  2008. 05. 01., 06:50

Tragikus tavasz: az õszi idény kétharmadán túl még ötpontos elõnye volt a Honvéd labdarúgóinak, ám azóta a csapat tragikusan szerepel. Jelenleg ugyan a hatodik helyen áll az együttes a Soproni Ligában, de a teljesítmény kiábrándító: az utolsó hat meccsen megszerezhetõ tizennyolc pontból mindössze egy jutott a kispesti alakulatnak - a Siófok ellen hazai pályán játszottak döntetlent. Érthetõ tehát, hogy a lapzártánk elõtti utolsó mérkõzést, az MTK elleni rangadót mindössze 1500 drukker tekintette meg.

Nem lenne meglepõ, ha a következõ szezonban a jelenlegi csapatból csak néhányat találnánk hírmondónak.

A tavasz tehát a vártnál gyengébbre sikerült, ám a csapat vezetõi úgy érzik: az eredeti célkitûzés – az l-4 hely egyike – még elérhetõ. A Budapest Honvéd együttese látogatásunk idején a tartalékokkal, vagyis az NB III-as csapattal játszott edzõmérkõzést. A lendület, a koncentráció egy pillanatig sem lankadhatott, ugyanis azonnal felharsant Supka Attila figyelmeztetõ szava. Bár a színvonalas fõpróbát ismét kudarc követte - a csapat ezúttal Zalaegerszegen bukott el - a klub tulajdonosa mégsem szánta rá magát edzõváltásra. A higgadt értékelés szerint a tavaszi teljesítmény felfelé ível, s a Honvédnak még esélye van a nemzetközi szereplés kiharcolására. Az UEFA-kupában való induláshoz két út is vezet: a Debrecen legyõzésével a Magyar Kupa elnyerése, vagy a hajdúsági csapat bajnoki címe – ez utóbbi esetben automatikusan a döntõ másik résztvevõje indulhat az ugyancsak rangos kontinentális versenyben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.