2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Ellenõrzõ Bizottság is támogatta a választmányi elõterjesztéseket

Hosz  |  2008. 05. 01., 07:03

A Hosz Ellenõrzõ Bizottsága - miután véleményezte - arról is döntött, hogy támogatja és elfogadásra javasolja a tavaszi Választmányi ülés elé kerülõ költségvetési, gazdasági és szervezeti kédésekkel kapcsolatos elõterjesztéseket. A Nagy Zoltán elnök vezette - április 14-i - ülésen részt vett Mészáros Géza elnök, dr. Heiling Ottó alelnök és Sándor Roland pénzügyi ügyvivõ is.

A Hosz ellenõrzõ bizottsága arra fektette - április 14-i ülésén - a fõ hangsúlyt, hogy átbeszélje a tavaszi Választmányi ülés elé kerülõ elõterjesztéseket, valamint a költségvetési, a gazdasági és a szervezeti változásokat. Miután Mészáros Géza elnök, dr. Heiling Ottó alelnök és Sándor Roland pénzügyi ügyvivõ tájékoztatta a bizottságot, arról döntöttek, hogy támogatják és a Választmány számára elfogadásra javasolják az elõterjesztéseket. A Hosz elnöke - az együttgondolkodás érdekében - külön is tájékoztatta a bizottság tagjait a kongresszus óta eltelt idõszak kiemelt szakszervezeti történéseirõl, majd a bizottság a következõ idõszak feladatairól is egyeztetett. Döntöttek arról is, hogy az április 24 - május 10 közötti idõszakban, az elnök távollétében Katócs Zsolt helyettesíti a bizottság vezetõjét. A következõ - továbbképzéssel egybekötött - ülését június 10-12 között Békésszentandráson tartja az Ellenõrzõ Bizottság.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.