2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Ellenõrzõ Bizottság is támogatta a választmányi elõterjesztéseket

Hosz  |  2008. 05. 01., 07:03

A Hosz Ellenõrzõ Bizottsága - miután véleményezte - arról is döntött, hogy támogatja és elfogadásra javasolja a tavaszi Választmányi ülés elé kerülõ költségvetési, gazdasági és szervezeti kédésekkel kapcsolatos elõterjesztéseket. A Nagy Zoltán elnök vezette - április 14-i - ülésen részt vett Mészáros Géza elnök, dr. Heiling Ottó alelnök és Sándor Roland pénzügyi ügyvivõ is.

A Hosz ellenõrzõ bizottsága arra fektette - április 14-i ülésén - a fõ hangsúlyt, hogy átbeszélje a tavaszi Választmányi ülés elé kerülõ elõterjesztéseket, valamint a költségvetési, a gazdasági és a szervezeti változásokat. Miután Mészáros Géza elnök, dr. Heiling Ottó alelnök és Sándor Roland pénzügyi ügyvivõ tájékoztatta a bizottságot, arról döntöttek, hogy támogatják és a Választmány számára elfogadásra javasolják az elõterjesztéseket. A Hosz elnöke - az együttgondolkodás érdekében - külön is tájékoztatta a bizottság tagjait a kongresszus óta eltelt idõszak kiemelt szakszervezeti történéseirõl, majd a bizottság a következõ idõszak feladatairól is egyeztetett. Döntöttek arról is, hogy az április 24 - május 10 közötti idõszakban, az elnök távollétében Katócs Zsolt helyettesíti a bizottság vezetõjét. A következõ - továbbképzéssel egybekötött - ülését június 10-12 között Békésszentandráson tartja az Ellenõrzõ Bizottság.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.