2024. 04. 21.
Konrád
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fontos tudnivalók az üdülési csekk érvényességérõl

Hosz  |  2008. 10. 07., 18:42

Nem kell pánikba esniük azoknak, akik nem tudják a lejárat napjáig felhasználni üdülési csekkjeiket. A csekkek meghosszabíthatóak (cserélhetõek) az alábbiak szerint.

„A megvásárolt Üdülési Csekk visszaváltására nincs mód. Az Üdülési Csekk – érvényességi idején belül – az alábbi okokból cserélhetõ:

- ‑a lejárati határidõ meghosszabbítása céljából, az érvényes, fel nem használt, kicserélendõ csekkek csatolásával;

- ‑letiltást követõen, a letiltás bejelentésének idõpontjától számított 60 nap elteltével, ha az ellenõrzõ vizsgálatok eredménye nem szól a csere ellen.

A csere személyesen vagy meghatalmazott útján kezdeményezhetõ ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve postai úton a 1593 Budapest, Pf. 737. címre küldött kérvényben.

Az újragyártott Üdülési Csekkek a cserélt csekkekkel azonos címletértékû, azonos csoportosítási rend szerint összeállított formában kerülnek legyártásra.

Az Üdülési Csekkek újragyártásának díja a cserélendõ Üdülési Csekkek összértékének 10%-a + áfa, de minimum 1.000 Ft + áfa. A kezelési díjról kiállított számlát Forgalmazó a Felhasználó lakcímére postai úton küldi meg, melynek ellenértékét a számlalevél alján perforációval leválasztható postai készpénz-átutalási megbízáson egyenlítheti ki.“

(Forrás: www.udulesicsekk.hu)

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. honlapján (www.udulesicsekk.hu) egyéb, az üdülési csekkel kapcsolatos rendkívül hasznos (pl: elfogadóhelyek, szabályok stb.) információk is olvashatóak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.