2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2021. évben is folytatódik a munkavédelmi projekt

2021. 01. 19., 14:23

A „Legyen a biztonság az első” című GINOP-5.3.5-18-2019-00101 projekt keretében 2021-ben is tovább folytatja a Honvédszakszervezet a konzorciumi partnerrel közösen a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus pályázatát.

A 2021. január 18-i munkaértekezleten Dr. Krizbai János kutatási feladatokat és a Pilot projekt feladatait ellátóként tájékoztatta a megbeszélésen résztvevőket a munkavédelmi tudatosság felméréséről. A Pilot-jelentéssel kapcsolatban hozzászólások, vélemények hangzottak el, amelyekkel kiegészítve a jelentés végleges formában kerül megszerkesztésre.

A Covid-19 járvánnyal kapcsolatos teendők miatt a feladatok újbóli átgondolása vált szükségessé, amelyhez a résztvevők megoldási javaslatokat terjesztettek elő. 

Az elkövetkezendő időszak konkrét feladatainak megbeszélésénél elhangzott, hogy a kutatási feladatokat végző kollegák hogyan tudják minél szélesebb körben eljuttatni az eddigi tapasztalatokat a tagság részére.

A rendezvényekkel kapcsolatban megállapításra került, hogy a járvány miatti korlátozások feloldásáig online értekezleteken és megbeszéléseken folytatják tovább a megkezdett munkát. A feltételek megteremtéséhez az előkészítés megkezdődött, várhatóan kiscsoportos formában vesszük fel a vezető tisztségviselőkkel a kapcsolatot.

A projekt keretében elkészült kérdőív továbbra megtalálható az alábbi linken, kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy véleményüket osszák meg:

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1084592707/  és a „munkavédelem” jelszóval lehet kitölteni.

Folyamatosan készülnek tájékoztató anyagok a projekttel kapcsolatban, melyek a későbbiekben kerülnek kiosztásra a személyes találkozók alkalmából.

Az elmúlt időszakban az EUROMIL webináriumok kapcsán egyeztetésre került a projekt, melyet a nemzetközi partnerek pozitívan fogadtak és felajánlották segítségüket.

Az EUROMIL részére megküldésre került a Honvédszakszervezet megkeresése ebben a témában.

A munkaértekezletek továbbra is hétfőnként kerülnek megtartásra, amelyen a projekt elkövetkezendő feladatai kerülnek megbeszélésre.

Projektmenedzser

Kép: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.