2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sajtóközlemény

2020. 03. 18., 08:15

A Honvédszakszervezet és a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete Konzorcium "Legyen a biztonság az első!" című projektjéről...

Sajtóközlemény
A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÉS A HONVÉDSÉGI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE KONZORCIUM
"Legyen a biztonság az első!"
CÍMŰ PROJEKTJÉRŐL
2020.03.16.

A  Nemzetgazdasági Minisztérium a Széchényi 2020 program kertében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programon belül közzétette „Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek” című pályázati felhívást, melyre konzorciumi partnerség keretében sikeres pályázatot nyújtott be a Honvédszakszervezet és a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete.

A GINOP-5.3.5-18-2019-00101 azonosító számú nyertes pályázatunk közel 49,93 millió Ft vissza nem terítendő európai uniós támogatás segítségévél valósul meg.
A projekt megvalósulásának időszaka: 2020.03.01-2022.02.28.

A projekt célja a „közigazgatás, védelem; kötelező társadalombiztosítás” ágazatra szóló, komplex munkabiztonsági és munkaegészségügyi témájú tevékenységek megvalósítása országos szinten; tájékoztató anyagok készítése és terjesztése, tájékoztatórendezvények, a munkavédelemi tudatosság fejlesztése érdekében valamint egy az ágazatot érintő kutatás elvégzése.

A Konzorcium a projekt megvalósításával – az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés terén – a honvédelmi ágazat munkavédelmi, munkahelyi egészséggel összefüggő aktuális és speciális kihívásai kezeléséhez, valamint a munkavédelmi tudatosság fejlesztéséhez kíván hozzájárulni. Valamint elősegíti a Magyar Honvédség alaprendeltetéséből eredő feladatai végrehajtásának biztonságosabbá tételét.

A projekt keretében megvalósuló kutatások, események résztvevői a konvergencia régióból kerülnek bevonásra.
A projektről bővebben a Honvédszakszervezet oldalán olvashatnak. (www.hsz.hu)

További információ kérhető:
Czövek János projekt menedzser, sajtóreferens
06/70 3743981, czovekj@hsz.hu
iroda@hsz.hu

 

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.