2024. 06. 18. kedd
Arnold, Levente
: 396 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Világmárkák – telefonos rendelésre

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:09

Az elmúlt évtizedekben egyre gyakrabban hangzik el, hogy a televízió - s napjainkban már az Internet is - házhoz hozza a világot. E ténynek számtalan elõnye van: elég arra gondolnunk például, hogy kedvenc sportágaink élõ közvetítéseinek nincsenek sem idõ-, sem térbeli korlátai. A sportadások azonban nemcsak a küzdelem lefolyását dokumentálják: óhatatlanul felhívják a figyelmet arra is, hogy mely világmárka termékével üti csodálatos tenyereseit a gyönyörû teniszcsillag, Marija Sarapova, vagy éppen milyen mezben bûvöli a labdát Ronaldinho, a Barcelona sztárja.

A sportruházat – felesleges lenne tagadni – a kényelem, a praktikum mellett a divatra is óriási hatással van, s az amatõrök, a szurkolók szívesen vásárolják azokat a termékeket, melyeket példaképeik, kedvenc sportolóik viselnek. Magyarországon a SINGASPORT Kft. a Wilson, a FILA és a Mission kizárólagos, míg a NIKE és az adidas termékek legnagyobb hazai forgalmazója.

- Különbözõ katalógusokban, áruházi feliratokban az érdeklõdõ, a potenciális vásárló gyakran találkozhat PLAYERSROOM logóval: ez az általunk forgalmazott mintegy másfélezer termékre, illetve az ezeket árusító üzletekre vonatkozik – tájékoztatott a cég profiljáról Kiss György, a SINGASPORT Kft. területi képviselõje. A háromszoros magyar bajnok teniszezõ, a HÓD TC versenyzõje elmondta azt is, hogy gyakorlatilag nincs olyan játék, sportszer vagy sportruházat, melyet ne tudnának azonnal, a megfelelõ méretben biztosítani - a kínálat ennek ellenére folyamatosan bõvül, hiszen a divat, a trend is állandóan változik.

- A Honvédszakszervezet tagjai az Egység 2002 Kft. közremûködésével rendelhetik meg az általuk kiválasztott terméket – természetesen kedvezményes áron. Reklamáció esetén gondoskodunk a gyors cserérõl, illetve meghibásodáskor a javításról. A közeljövõben a fõvárosban megnyitjuk új központunkat, ahol a vásárlók ilyen jellegû problémáinak megoldásában is segítünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legfrissebb információk szerint Svédország - a légierő modernizációs folyamatának részeként - már 2024 vége előtt dönthet a kiöregedő Lockheed Martin C-130H szállító repülőgép flottájuk cseréjéről.

  Háború Művészete magazin

„Szeretem, megvédem!" mottóval indít toborzókampányt a területvédelmi ezredekbe a Magyar Honvédség - jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a kampány megnyitóján június 17-én, hétfőn, Budapesten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.