2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Világmárkák – telefonos rendelésre

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:09

Az elmúlt évtizedekben egyre gyakrabban hangzik el, hogy a televízió - s napjainkban már az Internet is - házhoz hozza a világot. E ténynek számtalan elõnye van: elég arra gondolnunk például, hogy kedvenc sportágaink élõ közvetítéseinek nincsenek sem idõ-, sem térbeli korlátai. A sportadások azonban nemcsak a küzdelem lefolyását dokumentálják: óhatatlanul felhívják a figyelmet arra is, hogy mely világmárka termékével üti csodálatos tenyereseit a gyönyörû teniszcsillag, Marija Sarapova, vagy éppen milyen mezben bûvöli a labdát Ronaldinho, a Barcelona sztárja.

A sportruházat – felesleges lenne tagadni – a kényelem, a praktikum mellett a divatra is óriási hatással van, s az amatõrök, a szurkolók szívesen vásárolják azokat a termékeket, melyeket példaképeik, kedvenc sportolóik viselnek. Magyarországon a SINGASPORT Kft. a Wilson, a FILA és a Mission kizárólagos, míg a NIKE és az adidas termékek legnagyobb hazai forgalmazója.

- Különbözõ katalógusokban, áruházi feliratokban az érdeklõdõ, a potenciális vásárló gyakran találkozhat PLAYERSROOM logóval: ez az általunk forgalmazott mintegy másfélezer termékre, illetve az ezeket árusító üzletekre vonatkozik – tájékoztatott a cég profiljáról Kiss György, a SINGASPORT Kft. területi képviselõje. A háromszoros magyar bajnok teniszezõ, a HÓD TC versenyzõje elmondta azt is, hogy gyakorlatilag nincs olyan játék, sportszer vagy sportruházat, melyet ne tudnának azonnal, a megfelelõ méretben biztosítani - a kínálat ennek ellenére folyamatosan bõvül, hiszen a divat, a trend is állandóan változik.

- A Honvédszakszervezet tagjai az Egység 2002 Kft. közremûködésével rendelhetik meg az általuk kiválasztott terméket – természetesen kedvezményes áron. Reklamáció esetén gondoskodunk a gyors cserérõl, illetve meghibásodáskor a javításról. A közeljövõben a fõvárosban megnyitjuk új központunkat, ahol a vásárlók ilyen jellegû problémáinak megoldásában is segítünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.