2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Világmárkák – telefonos rendelésre

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:09

Az elmúlt évtizedekben egyre gyakrabban hangzik el, hogy a televízió - s napjainkban már az Internet is - házhoz hozza a világot. E ténynek számtalan elõnye van: elég arra gondolnunk például, hogy kedvenc sportágaink élõ közvetítéseinek nincsenek sem idõ-, sem térbeli korlátai. A sportadások azonban nemcsak a küzdelem lefolyását dokumentálják: óhatatlanul felhívják a figyelmet arra is, hogy mely világmárka termékével üti csodálatos tenyereseit a gyönyörû teniszcsillag, Marija Sarapova, vagy éppen milyen mezben bûvöli a labdát Ronaldinho, a Barcelona sztárja.

A sportruházat – felesleges lenne tagadni – a kényelem, a praktikum mellett a divatra is óriási hatással van, s az amatõrök, a szurkolók szívesen vásárolják azokat a termékeket, melyeket példaképeik, kedvenc sportolóik viselnek. Magyarországon a SINGASPORT Kft. a Wilson, a FILA és a Mission kizárólagos, míg a NIKE és az adidas termékek legnagyobb hazai forgalmazója.

- Különbözõ katalógusokban, áruházi feliratokban az érdeklõdõ, a potenciális vásárló gyakran találkozhat PLAYERSROOM logóval: ez az általunk forgalmazott mintegy másfélezer termékre, illetve az ezeket árusító üzletekre vonatkozik – tájékoztatott a cég profiljáról Kiss György, a SINGASPORT Kft. területi képviselõje. A háromszoros magyar bajnok teniszezõ, a HÓD TC versenyzõje elmondta azt is, hogy gyakorlatilag nincs olyan játék, sportszer vagy sportruházat, melyet ne tudnának azonnal, a megfelelõ méretben biztosítani - a kínálat ennek ellenére folyamatosan bõvül, hiszen a divat, a trend is állandóan változik.

- A Honvédszakszervezet tagjai az Egység 2002 Kft. közremûködésével rendelhetik meg az általuk kiválasztott terméket – természetesen kedvezményes áron. Reklamáció esetén gondoskodunk a gyors cserérõl, illetve meghibásodáskor a javításról. A közeljövõben a fõvárosban megnyitjuk új központunkat, ahol a vásárlók ilyen jellegû problémáinak megoldásában is segítünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.