2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fellendülőben az internetes áruvásárlás

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:10

Negyedévente sorsolás a Hosz tagjai körében Nyugat-Európában a kiskereskedelmi vásárlások jelentõs része már az Interneten keresztül történik, s mint minden technikai és szolgáltatási újdonság, elõbb-utóbb hazánkban is teret hódít. Az úttörõk között találhatjuk a 100 %-os magyar tulajdonban lévõ Euromarkt Magyarország Kft.-t. A cég és a Honvédszakszervezet kapcsolatáról Farkas Miklós ügyvezetõ nyilatkozott lapunknak.

- A vállalkozást 2005. év elején hoztuk létre,  a webáruház pedig 2006. júniusától mûködik. A struktúra kialakításánál és a szervezet mûködtetésénél természetszerûleg figyelembe vettük a Lajtán túli tapasztalatokat és a magyar vásárlói szokásokat, tudva, hogy a  XXI. század eleje valószínûleg hazánkban is áttörést hoz az internetes vásárlás területén. A cég tulajdonosainak nem titkolt szándéka: az Euromarkt Magyarország Kft. ezen a területen piacvezetõ kíván lenni a Kárpát-medencében. Sikerünkhöz hozzájárulhat az a tény, hogy magunk mögött tudhatunk egy jelentõs szórakoztató- és elektronikai céget is. Ez a háttér ad garanciát arra, hogy a legmagasabb szinten legyünk képesek ügyfeleinket kiszolgálni. A gyakorlatban valamennyi kurrens szórakoztató-, elektronikus és háztartási gépet biztosítani tudjuk vásárlóinknak – csak ízelítõül néhány ezek közül: televíziók, kamerák, digitális fényképezõgépek, mosógépek. Némi túlzással még azt is prezentáljuk, amit csak elképzel a leendõ vásárló: a kínálatunkban nem szereplõ árufajtát is megpróbáljuk ugyanis beszerezni.

Szolgáltatásunknál nem csak a rendelés történik elektronikus módon, hanem az áru átvételét is kényelmessé tesszük. Az ügyféllel egyeztetett idõpontban az egész ország területén ingyen és bérmentve házhoz szállítjuk a vásárolt terméket. Úgy gondolom, versenyképes áraink és az áru otthoni átvételének lehetõsége nagy vonzerõt jelent majd a Honvédszakszervezet tagjainak is. A fizetés kétféle módon történhet: a vásárló lakásán készpénzzel, illetve banki átutalással. Ezen a téren is elõbbre kívánunk azonban lépni, hiszen még ebben az évben bevezetjük a direkt Internetes, hitelkártyás fizetést is.

Meggyõzõdésem, hogy a Honvédszakszervezet tagjai elégedettek lesznek majd az Euromarkt Magyarország Kft. szolgáltatásaival, cégünk viszonzásképpen pedig kiemelt partnerként tartja számon õket - számukra negyedévente sorsolásokat rendezünk, melyeken  jó minõségû, értékes ajándékokat nyerhetnek. Tudjuk, hogy Magyarországon a Hosz az egyik legegységesebb szervezet, s tudjuk azt is: ha itt, ebben a körben hosszú távú, jó együttmûködést sikerül kialakítanunk, kölcsönös elõnyökre tehetünk szert. Befejezésül pedig álljon itt az az elektronikus cím, melyen várjuk megrendeléseiket: www.electromarkt.hu.

Farkas Miklós elmondta azt is, hogy az elmúlt két hónapban érzékelhetõen nõtt a honlap látogatóinak száma, s ezzel együtt a forgalom is emelkedik. A vásárlók elsõsorban nagyobb háztartási gépeket – mosógép, hûtõszekrény, televízió, porszívó – rendelnek, s a szolgáltatás egyik legvonzóbb részének az ingyenes házhozszállítást tekintik. Árukészletük folyamatosan megújul, s továbbra is várják a Honvédszakszervezet tagjainak megrendeléseit – közöttük hamarosan értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.