2023. 09. 27. szerda
Adalbert
: 388 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fellendülőben az internetes áruvásárlás

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:10

Negyedévente sorsolás a Hosz tagjai körében Nyugat-Európában a kiskereskedelmi vásárlások jelentõs része már az Interneten keresztül történik, s mint minden technikai és szolgáltatási újdonság, elõbb-utóbb hazánkban is teret hódít. Az úttörõk között találhatjuk a 100 %-os magyar tulajdonban lévõ Euromarkt Magyarország Kft.-t. A cég és a Honvédszakszervezet kapcsolatáról Farkas Miklós ügyvezetõ nyilatkozott lapunknak.

- A vállalkozást 2005. év elején hoztuk létre,  a webáruház pedig 2006. júniusától mûködik. A struktúra kialakításánál és a szervezet mûködtetésénél természetszerûleg figyelembe vettük a Lajtán túli tapasztalatokat és a magyar vásárlói szokásokat, tudva, hogy a  XXI. század eleje valószínûleg hazánkban is áttörést hoz az internetes vásárlás területén. A cég tulajdonosainak nem titkolt szándéka: az Euromarkt Magyarország Kft. ezen a területen piacvezetõ kíván lenni a Kárpát-medencében. Sikerünkhöz hozzájárulhat az a tény, hogy magunk mögött tudhatunk egy jelentõs szórakoztató- és elektronikai céget is. Ez a háttér ad garanciát arra, hogy a legmagasabb szinten legyünk képesek ügyfeleinket kiszolgálni. A gyakorlatban valamennyi kurrens szórakoztató-, elektronikus és háztartási gépet biztosítani tudjuk vásárlóinknak – csak ízelítõül néhány ezek közül: televíziók, kamerák, digitális fényképezõgépek, mosógépek. Némi túlzással még azt is prezentáljuk, amit csak elképzel a leendõ vásárló: a kínálatunkban nem szereplõ árufajtát is megpróbáljuk ugyanis beszerezni.

Szolgáltatásunknál nem csak a rendelés történik elektronikus módon, hanem az áru átvételét is kényelmessé tesszük. Az ügyféllel egyeztetett idõpontban az egész ország területén ingyen és bérmentve házhoz szállítjuk a vásárolt terméket. Úgy gondolom, versenyképes áraink és az áru otthoni átvételének lehetõsége nagy vonzerõt jelent majd a Honvédszakszervezet tagjainak is. A fizetés kétféle módon történhet: a vásárló lakásán készpénzzel, illetve banki átutalással. Ezen a téren is elõbbre kívánunk azonban lépni, hiszen még ebben az évben bevezetjük a direkt Internetes, hitelkártyás fizetést is.

Meggyõzõdésem, hogy a Honvédszakszervezet tagjai elégedettek lesznek majd az Euromarkt Magyarország Kft. szolgáltatásaival, cégünk viszonzásképpen pedig kiemelt partnerként tartja számon õket - számukra negyedévente sorsolásokat rendezünk, melyeken  jó minõségû, értékes ajándékokat nyerhetnek. Tudjuk, hogy Magyarországon a Hosz az egyik legegységesebb szervezet, s tudjuk azt is: ha itt, ebben a körben hosszú távú, jó együttmûködést sikerül kialakítanunk, kölcsönös elõnyökre tehetünk szert. Befejezésül pedig álljon itt az az elektronikus cím, melyen várjuk megrendeléseiket: www.electromarkt.hu.

Farkas Miklós elmondta azt is, hogy az elmúlt két hónapban érzékelhetõen nõtt a honlap látogatóinak száma, s ezzel együtt a forgalom is emelkedik. A vásárlók elsõsorban nagyobb háztartási gépeket – mosógép, hûtõszekrény, televízió, porszívó – rendelnek, s a szolgáltatás egyik legvonzóbb részének az ingyenes házhozszállítást tekintik. Árukészletük folyamatosan megújul, s továbbra is várják a Honvédszakszervezet tagjainak megrendeléseit – közöttük hamarosan értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 26-án újabb sajtó-, illetve spotternyilvános eseményre várták az érdeklődőket az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandárnál: a Tiger Meet gyakorlatra kitelepülő Gripen flotta 30-as oldalszámú tagja új dekorációt kapott, melyet a keddi napon mutattak be a Kecskeméti Repülőbázison.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.