2023. 09. 30. szombat
Jeromos
: 391 Ft   : 369 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató csoportjaink életéből

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:21

A HOSZ Nyugállományú Tagozat miskolci csoportja 2007.02.07-én tartotta évértékelõ és beszámoló taggyûlését. A taggyûlést megtisztelték jelenlétükkel Szoboszlai Endre nyá. mk. ezds. Tagozati elnök, Dr. Oláh Gábor nyá. örgy. elnökségi tag, Magyar Géza nyá. alez., a helyi nyá. klub elnöke, Érsok Béla szds. a Toborzó és Érdekvédelmi iroda vezetõjének helyettese, valamint Tóth Béla örgy. érdekvédelmi tiszt.

A csoportvezetõ üdvözölte a tagságot, a megjelent vendégeket, majd a tisztségviselõk megválasztása után Pásztor Zsolt nyá. alezredes csoportvezetõ beszámolójára került sor, aki elõször a szervezeti életrõl adott tájékoztatót, melynek keretében ismertette az elhunytak névsorát, ezután a jelenlévõk 1 perces néma felállással tisztelegtek az elhunytak emléke elõtt. Ismertette a csoport kapcsolatrendszerét, a vezetõség tagjai közötti feladatmegosztást, az elvégzett munkát, a tagozat vezetésében történt változásokat és azok okait. Tájékoztatott a költségvetés helyzetérõl, a kulturális rendezvényekrõl, az érdekvédelmi munka helyzetérõl, majd a kitüntettek és elõléptetettek névsorát ismertette, egyben gratulált és további sikereket kívánt. A hozzászólások elhangzása és azok megválaszolása a szomszéd teremben megterített asztalok mellett jó hangulatú baráti beszélgetésre került sor a vendégek és a tagság között állófogadás keretében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-09-27 19:36:15
A Kecskeméten megkezdett tájékoztató sorozat újabb állomásaként Szentesen tartunk tájékoztatót...

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.