2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató csoportjaink életéből

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:21

A HOSZ Nyugállományú Tagozat miskolci csoportja 2007.02.07-én tartotta évértékelõ és beszámoló taggyûlését. A taggyûlést megtisztelték jelenlétükkel Szoboszlai Endre nyá. mk. ezds. Tagozati elnök, Dr. Oláh Gábor nyá. örgy. elnökségi tag, Magyar Géza nyá. alez., a helyi nyá. klub elnöke, Érsok Béla szds. a Toborzó és Érdekvédelmi iroda vezetõjének helyettese, valamint Tóth Béla örgy. érdekvédelmi tiszt.

A csoportvezetõ üdvözölte a tagságot, a megjelent vendégeket, majd a tisztségviselõk megválasztása után Pásztor Zsolt nyá. alezredes csoportvezetõ beszámolójára került sor, aki elõször a szervezeti életrõl adott tájékoztatót, melynek keretében ismertette az elhunytak névsorát, ezután a jelenlévõk 1 perces néma felállással tisztelegtek az elhunytak emléke elõtt. Ismertette a csoport kapcsolatrendszerét, a vezetõség tagjai közötti feladatmegosztást, az elvégzett munkát, a tagozat vezetésében történt változásokat és azok okait. Tájékoztatott a költségvetés helyzetérõl, a kulturális rendezvényekrõl, az érdekvédelmi munka helyzetérõl, majd a kitüntettek és elõléptetettek névsorát ismertette, egyben gratulált és további sikereket kívánt. A hozzászólások elhangzása és azok megválaszolása a szomszéd teremben megterített asztalok mellett jó hangulatú baráti beszélgetésre került sor a vendégek és a tagság között állófogadás keretében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.