2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató csoportjaink életéből

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:21

A HOSZ Nyugállományú Tagozat miskolci csoportja 2007.02.07-én tartotta évértékelõ és beszámoló taggyûlését. A taggyûlést megtisztelték jelenlétükkel Szoboszlai Endre nyá. mk. ezds. Tagozati elnök, Dr. Oláh Gábor nyá. örgy. elnökségi tag, Magyar Géza nyá. alez., a helyi nyá. klub elnöke, Érsok Béla szds. a Toborzó és Érdekvédelmi iroda vezetõjének helyettese, valamint Tóth Béla örgy. érdekvédelmi tiszt.

A csoportvezetõ üdvözölte a tagságot, a megjelent vendégeket, majd a tisztségviselõk megválasztása után Pásztor Zsolt nyá. alezredes csoportvezetõ beszámolójára került sor, aki elõször a szervezeti életrõl adott tájékoztatót, melynek keretében ismertette az elhunytak névsorát, ezután a jelenlévõk 1 perces néma felállással tisztelegtek az elhunytak emléke elõtt. Ismertette a csoport kapcsolatrendszerét, a vezetõség tagjai közötti feladatmegosztást, az elvégzett munkát, a tagozat vezetésében történt változásokat és azok okait. Tájékoztatott a költségvetés helyzetérõl, a kulturális rendezvényekrõl, az érdekvédelmi munka helyzetérõl, majd a kitüntettek és elõléptetettek névsorát ismertette, egyben gratulált és további sikereket kívánt. A hozzászólások elhangzása és azok megválaszolása a szomszéd teremben megterített asztalok mellett jó hangulatú baráti beszélgetésre került sor a vendégek és a tagság között állófogadás keretében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotók!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.