2023. 09. 22. péntek
Móric
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyugállományú híradó

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:21

A tavaszi fáradtság jelei nem mutatkoznak a HOSZ és a Nyugállományú Tagozat soraiban, ugyanis pezsgõ élet zajlik, pörögnek az események, gyûlések, rendezvények sokasága került megtartásra az év elsõ negyedévében.

Tagozatunk elnöksége és választmánya elvégezte az éves munka és költségvetés megtervezését és jóváhagyását, napjainkban már a végrehajtáson a sor.

Több területen aktív munka folyik, így például a kongresszusra való felkészülés jegyében dolgozik a munkabizottságunk, az Alapszabály és az SZMSZ módosításának elõkészítése érdekében.

Feldolgoztuk a nyugállományú katonák szociológiai felmérésének anyagát, elõkészítettük a csoportoknak kiadásra kerülõ anyagot.

A Tagozat képviselõjével részt vettünk a HÉF és a Honvédelmi Idõsügyi Tanács közös ülésén.

A közeljövõ legfontosabb feladatának az április 11-13-a közötti balatonkenesei továbbképzés elõkészítése zajlik. Az eredményes felkészülés érdekében tájékoztatom az önálló csoportok és alapszervezetek vezetõit, hogy az áprilisra tervezett csoportvezetõi értekezlet helyett veszünk részt a háromnapos továbbképzésen, ahol a szervezeti élet és a szabályzatok módisításával kapcsolatos elképzelések kifejtésére is lehetõséget biztosítunk.

Ezért kérem a csoportvezetõket, hogy felkészülésük során rendezzék gondolataikat, javaslataikat annak érdekében, hogy idõtakarékosan és hatékonyan dolgozhassunk Balatonkenesén.

A továbbképzésre való felkészülés mellett természetesen más fontos dologra is figyeljenek, így például a húsvéti ünnepek alapos elõkészítésébõl minden férfitársam vegye ki a részét, hogy harmonikus-boldog hangulatban teljen a locsolkodás és az ünneplés.

Minden Kedves Bajtársamnak és Kedves Családjának

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Szoboszlai Endre nyá. mk. ezds.            Tagozat elnök

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.