2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyugállományú híradó

Hosz  |  2007. 03. 29., 06:21

A tavaszi fáradtság jelei nem mutatkoznak a HOSZ és a Nyugállományú Tagozat soraiban, ugyanis pezsgõ élet zajlik, pörögnek az események, gyûlések, rendezvények sokasága került megtartásra az év elsõ negyedévében.

Tagozatunk elnöksége és választmánya elvégezte az éves munka és költségvetés megtervezését és jóváhagyását, napjainkban már a végrehajtáson a sor.

Több területen aktív munka folyik, így például a kongresszusra való felkészülés jegyében dolgozik a munkabizottságunk, az Alapszabály és az SZMSZ módosításának elõkészítése érdekében.

Feldolgoztuk a nyugállományú katonák szociológiai felmérésének anyagát, elõkészítettük a csoportoknak kiadásra kerülõ anyagot.

A Tagozat képviselõjével részt vettünk a HÉF és a Honvédelmi Idõsügyi Tanács közös ülésén.

A közeljövõ legfontosabb feladatának az április 11-13-a közötti balatonkenesei továbbképzés elõkészítése zajlik. Az eredményes felkészülés érdekében tájékoztatom az önálló csoportok és alapszervezetek vezetõit, hogy az áprilisra tervezett csoportvezetõi értekezlet helyett veszünk részt a háromnapos továbbképzésen, ahol a szervezeti élet és a szabályzatok módisításával kapcsolatos elképzelések kifejtésére is lehetõséget biztosítunk.

Ezért kérem a csoportvezetõket, hogy felkészülésük során rendezzék gondolataikat, javaslataikat annak érdekében, hogy idõtakarékosan és hatékonyan dolgozhassunk Balatonkenesén.

A továbbképzésre való felkészülés mellett természetesen más fontos dologra is figyeljenek, így például a húsvéti ünnepek alapos elõkészítésébõl minden férfitársam vegye ki a részét, hogy harmonikus-boldog hangulatban teljen a locsolkodás és az ünneplés.

Minden Kedves Bajtársamnak és Kedves Családjának

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Szoboszlai Endre nyá. mk. ezds.            Tagozat elnök

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.