2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitások az OTP Lakáslízingtõl

Hosz  |  2007. 08. 03., 21:02

Alig több, mint fél év telt el azóta, hogy a Honvédszakszervezet, az OTP Lakáslízing Zrt. és a Bodrogi Bau Kft. aláírta azt a megállapodást, melynek célja a Hosz tagjainak és a Magyar Honvédség dolgozóinak a lakáshoz jutás megkönnyítése. A három szervezet vezetõi az év eleje óta állománygyûlések tucatjain ismertették a koncepció lényegét, a gyakorlati feltételeket. Az aktualitásokról Dr. Dunavölgyi Máriát, az OTP Lakáslízing Zrt. vezérigazgatóját, az igazgatóság elnökét kérdeztük.

- Amikor megnyílt a lehetõség az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá történõ konvertálására, nagy érdeklõdésnek örvendõ fórumokon ismertettük meg a lízingkonstrukció lényegét. Annak érdekében, hogy könnyítsünk az indulási költségeken, a szerzõdéskötési díjból 25.000 Ft kedvezményt kapnak a katonák. Ez bizonyára lendületet ad az üzlet elindításához. Sokat teszünk azért is, hogy standard idõ alatt tudjuk a hozzánk befutó igényeket elbírálni: amennyiben valamennyi szükséges dokumentumot beadják az ügyfelek, egy hónap múlva aláírhatjuk a lízing-, majd ezt követõen az adás-vételi szerzõdést is. Munkatársainkat felkészítettük a megnövekedett érdeklõdéssel eggyütt járó ügyintézésre, s ezzel kapcsolatban több szervezeti és munkaszervezési intézkedés történt pénzintézetünknél. Úgy látom: a lízingkonstrukció megragadta a katonák fantáziáját, s így saját életük tervezése, az új otthon megteremtése is könnyebbé válik számukra. Nem kell gyorsan megválni régi lakásuktól, s eldönthetik, vajon az új helyõrségben kívánnak-e véglegesen letelepedni. A konstrukció pozitívuma még, hogy az ÁFA összegét kamatmentesen lehet törleszteni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.