2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitások az OTP Lakáslízingtõl

Hosz  |  2007. 08. 03., 21:02

Alig több, mint fél év telt el azóta, hogy a Honvédszakszervezet, az OTP Lakáslízing Zrt. és a Bodrogi Bau Kft. aláírta azt a megállapodást, melynek célja a Hosz tagjainak és a Magyar Honvédség dolgozóinak a lakáshoz jutás megkönnyítése. A három szervezet vezetõi az év eleje óta állománygyûlések tucatjain ismertették a koncepció lényegét, a gyakorlati feltételeket. Az aktualitásokról Dr. Dunavölgyi Máriát, az OTP Lakáslízing Zrt. vezérigazgatóját, az igazgatóság elnökét kérdeztük.

- Amikor megnyílt a lehetõség az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá történõ konvertálására, nagy érdeklõdésnek örvendõ fórumokon ismertettük meg a lízingkonstrukció lényegét. Annak érdekében, hogy könnyítsünk az indulási költségeken, a szerzõdéskötési díjból 25.000 Ft kedvezményt kapnak a katonák. Ez bizonyára lendületet ad az üzlet elindításához. Sokat teszünk azért is, hogy standard idõ alatt tudjuk a hozzánk befutó igényeket elbírálni: amennyiben valamennyi szükséges dokumentumot beadják az ügyfelek, egy hónap múlva aláírhatjuk a lízing-, majd ezt követõen az adás-vételi szerzõdést is. Munkatársainkat felkészítettük a megnövekedett érdeklõdéssel eggyütt járó ügyintézésre, s ezzel kapcsolatban több szervezeti és munkaszervezési intézkedés történt pénzintézetünknél. Úgy látom: a lízingkonstrukció megragadta a katonák fantáziáját, s így saját életük tervezése, az új otthon megteremtése is könnyebbé válik számukra. Nem kell gyorsan megválni régi lakásuktól, s eldönthetik, vajon az új helyõrségben kívánnak-e véglegesen letelepedni. A konstrukció pozitívuma még, hogy az ÁFA összegét kamatmentesen lehet törleszteni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.