2023. 06. 10. szombat
Gréta, Margit
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttmûködési megállapodás a Honvédszakszervezet és a Rendker Zrt. között

Hosz  |  2007. 08. 03., 21:14

Kedvezményes vásárlási lehetõség a Hosz tagjainak Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke, és Cieleszky Ronald, a Rendker Zrt. elnök- vezérigazgatója együttmûködési megállapodást szignált július elején. A dokumentum  értelmében a Hosz tagjai rendkívül kedvezményes áron juthatnak a zrt. által forgalmazott termékekhez.

„A jó üzlet akkor jó, ha mindkét félnek az!” Így hangzik a Rendker Zrt. egyik szlogenje, s a cég vezetése valóban e szellemnek megfelelõen kíván dolgozni.

- Aki jó minõségû árut akar vásárolni, az általában nem sajnálja rá a pénzt. Lehet, hogy sokak számára kissé meglepõ a véleményem, de álláspontom szerint a nívós termékek mellé alacsony árak is párosulhatnak - ez a tézis egyébként üzletpolitikánk gerincét képezi. Az a tapasztalatunk -  s ez abszolút logikus -, hogy a vásárlók jelentõs többsége a megfelelõ minõséget és egyben a kedvezõ árakat keresi. A vevõk elismerését, elégedettségét elnyert termékek és árak lehetõvé teszik a jövedelem gazdaságosabb felhasználását, s nemcsak azért, mert a jó minõségû, szabványos áru tartós és megbízható. Aki jártas a hazai kereskedelemben és van némi szintetizáló képessége is, annak könnyû kikövetkeztetnie: a megfelelõ helyen történõ vásárlással gyakorlatilag egy havi fizetéssel több költhetõ el éves szinten.  Cégünk ezt ismerte fel, s a jó ötlethez jól funkcionáló szervezetet is sikerült felépítenünk. Természetesnek vesszük azt is, hogy e téren nem vagyunk egyedül: a  gazdaság fontosabb és sikeresebb szereplõi ma már folyamatosan bizonyítják, hogy számukra a vevõ a legfontosabb, s a vásárló is jogosan várja el a pozitív, gyakran személyre szabott  együttmûködést kereskedelmi partnerétõl.

Az út azonban hosszú, esetenként buktatókkal nehezített, s ezen csak sikerorientált kollégákkal tudunk eredményesen elõre jutni. Több szervezetnél ezért már megkezdõdött azon munkatársaink képzése, akik vevõinkkel szoros és közvetlen kapcsolatot létesítenek majd. A vásárlást elõkészítõ szervezõket partnerszervezeteink javaslatai alapján a tagok közül választjuk ki, a felkészítés során õk segítik az árukínálat kialakítását és a megrendelések egy része is a közremûködésükkel történik.

A velünk kapcsolatban lévõ szervezetek vezetõivel együtt – így a Honvédszakszervezet irányítóival is - tesszük lehetõvé, hogy a tagok vevõként kedvezõ áron vásárolhassanak. Mintha mindig akcióznánk, az árak folyamatosan alacsony szinten maradnak. A kedvezõ árú termékek megvásárlásának alapfeltétele az ingyenes regisztrációt – nyilvántartásba vételt - szolgáló nyomtatvány kitöltése és eljuttatása a Rendker Zrt. címére. A vásárlócsoporthoz tartozást és partnereink azonosítását a regisztrációs szám biztosítja. Azokra is gondolunk, akik kényelmesen szeretnének vásárolni: õk hitelkeretet biztosító bankszámlát nyithatnak segítségünkkel, s ehhez szervezõink adják át a szükséges formanyomtatványokat, míg a bank egyszerûsített eljárással gondoskodik a hitelszolgáltatásról. Ha a vásárlónak van már bankszámlája, eldöntheti, hogy akar-e újabbat nyitni – ismertette a Rendker Zrt. üzleti politikáját az elnök-vezérigazgató.

Cieleszky Ronald elmondta azt is, hogy a cég a megrendelt árut egy átvevõ-átadó centrumba, illetve igény esetén a kért helyre szállítja. A centrumba történõ szállítás költségei a Rendker Zrt.-t terhelik, míg a házhozszállítást a vevõ fizeti. Ez 15.000 Ft alatti vásárlás esetén Budapesten 1.200 Ft, vidéken 1.500 Ft. A házhozszállítási költségek természetszerûleg az áru értékének emelkedésétõl függõen tovább módosulnak: 15.000 Ft felett egységesen 800 Ft térítést kell fizetni, 20.000 Ft értékhatár felett azonban már díjtalan a házhozszállítás.

Ízelítõül, mintegy kedvcsinálónak néhány termék a kínálatból, melyeket a www.rendker.hu internetes címen meg is tekinthetnek: háztartási eszközök, barkács felszerelések, jármûvek, híradástechnikai eszközök. A zrt. címe és telefonszáma: 1077 Budapest, Wesselényi u. 8., Tel.: 06-1/413-2770 Fax: 06-1/413-2789.

- Nyilvánvaló, hogy célkitûzéseinket az egyre szélesebb körben terjedõ kereskedelmi rendszerek elve alapján érhetjük el. Csak a közvetlen értékesítés teszi lehetõvé, hogy a termelõtõl a vásárlóig csupán egyetlen köztes partneren keresztül juthasson el az áru, kiiktatva így a nagy- és kiskereskedõt, s a folyamathoz tartozó szállítási, raktározási, eladóhelyi, reklámozási, csomagolási és a jelentõs élõerõ költségeket. Küldetésünk egy olyan kereskedelmi rendszer kiépítése, amelyben minden szereplõ elégedett.            

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az Egyesült Államok több követelményre hivatkozva, elutasította az ötödik generációs F-35-ös harci repülőgépek eladását Thaiföld részére.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.