2024. 07. 14.
Örs, Stella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttmûködési megállapodás a Honvédszakszervezet és a Rendker Zrt. között

Hosz  |  2007. 08. 03., 21:14

Kedvezményes vásárlási lehetõség a Hosz tagjainak Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke, és Cieleszky Ronald, a Rendker Zrt. elnök- vezérigazgatója együttmûködési megállapodást szignált július elején. A dokumentum  értelmében a Hosz tagjai rendkívül kedvezményes áron juthatnak a zrt. által forgalmazott termékekhez.

„A jó üzlet akkor jó, ha mindkét félnek az!” Így hangzik a Rendker Zrt. egyik szlogenje, s a cég vezetése valóban e szellemnek megfelelõen kíván dolgozni.

- Aki jó minõségû árut akar vásárolni, az általában nem sajnálja rá a pénzt. Lehet, hogy sokak számára kissé meglepõ a véleményem, de álláspontom szerint a nívós termékek mellé alacsony árak is párosulhatnak - ez a tézis egyébként üzletpolitikánk gerincét képezi. Az a tapasztalatunk -  s ez abszolút logikus -, hogy a vásárlók jelentõs többsége a megfelelõ minõséget és egyben a kedvezõ árakat keresi. A vevõk elismerését, elégedettségét elnyert termékek és árak lehetõvé teszik a jövedelem gazdaságosabb felhasználását, s nemcsak azért, mert a jó minõségû, szabványos áru tartós és megbízható. Aki jártas a hazai kereskedelemben és van némi szintetizáló képessége is, annak könnyû kikövetkeztetnie: a megfelelõ helyen történõ vásárlással gyakorlatilag egy havi fizetéssel több költhetõ el éves szinten.  Cégünk ezt ismerte fel, s a jó ötlethez jól funkcionáló szervezetet is sikerült felépítenünk. Természetesnek vesszük azt is, hogy e téren nem vagyunk egyedül: a  gazdaság fontosabb és sikeresebb szereplõi ma már folyamatosan bizonyítják, hogy számukra a vevõ a legfontosabb, s a vásárló is jogosan várja el a pozitív, gyakran személyre szabott  együttmûködést kereskedelmi partnerétõl.

Az út azonban hosszú, esetenként buktatókkal nehezített, s ezen csak sikerorientált kollégákkal tudunk eredményesen elõre jutni. Több szervezetnél ezért már megkezdõdött azon munkatársaink képzése, akik vevõinkkel szoros és közvetlen kapcsolatot létesítenek majd. A vásárlást elõkészítõ szervezõket partnerszervezeteink javaslatai alapján a tagok közül választjuk ki, a felkészítés során õk segítik az árukínálat kialakítását és a megrendelések egy része is a közremûködésükkel történik.

A velünk kapcsolatban lévõ szervezetek vezetõivel együtt – így a Honvédszakszervezet irányítóival is - tesszük lehetõvé, hogy a tagok vevõként kedvezõ áron vásárolhassanak. Mintha mindig akcióznánk, az árak folyamatosan alacsony szinten maradnak. A kedvezõ árú termékek megvásárlásának alapfeltétele az ingyenes regisztrációt – nyilvántartásba vételt - szolgáló nyomtatvány kitöltése és eljuttatása a Rendker Zrt. címére. A vásárlócsoporthoz tartozást és partnereink azonosítását a regisztrációs szám biztosítja. Azokra is gondolunk, akik kényelmesen szeretnének vásárolni: õk hitelkeretet biztosító bankszámlát nyithatnak segítségünkkel, s ehhez szervezõink adják át a szükséges formanyomtatványokat, míg a bank egyszerûsített eljárással gondoskodik a hitelszolgáltatásról. Ha a vásárlónak van már bankszámlája, eldöntheti, hogy akar-e újabbat nyitni – ismertette a Rendker Zrt. üzleti politikáját az elnök-vezérigazgató.

Cieleszky Ronald elmondta azt is, hogy a cég a megrendelt árut egy átvevõ-átadó centrumba, illetve igény esetén a kért helyre szállítja. A centrumba történõ szállítás költségei a Rendker Zrt.-t terhelik, míg a házhozszállítást a vevõ fizeti. Ez 15.000 Ft alatti vásárlás esetén Budapesten 1.200 Ft, vidéken 1.500 Ft. A házhozszállítási költségek természetszerûleg az áru értékének emelkedésétõl függõen tovább módosulnak: 15.000 Ft felett egységesen 800 Ft térítést kell fizetni, 20.000 Ft értékhatár felett azonban már díjtalan a házhozszállítás.

Ízelítõül, mintegy kedvcsinálónak néhány termék a kínálatból, melyeket a www.rendker.hu internetes címen meg is tekinthetnek: háztartási eszközök, barkács felszerelések, jármûvek, híradástechnikai eszközök. A zrt. címe és telefonszáma: 1077 Budapest, Wesselényi u. 8., Tel.: 06-1/413-2770 Fax: 06-1/413-2789.

- Nyilvánvaló, hogy célkitûzéseinket az egyre szélesebb körben terjedõ kereskedelmi rendszerek elve alapján érhetjük el. Csak a közvetlen értékesítés teszi lehetõvé, hogy a termelõtõl a vásárlóig csupán egyetlen köztes partneren keresztül juthasson el az áru, kiiktatva így a nagy- és kiskereskedõt, s a folyamathoz tartozó szállítási, raktározási, eladóhelyi, reklámozási, csomagolási és a jelentõs élõerõ költségeket. Küldetésünk egy olyan kereskedelmi rendszer kiépítése, amelyben minden szereplõ elégedett.            

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.