2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

„Azért kifogtunk az esõn” - Családi Nap Székesfehérváron

Hosz  |  2007. 11. 29., 20:38

A Hosz székesfehérvári alapszervezetei öszszefogásával október 28-án Hosz Helyõrségi Családi nap került megrendezésre, melyen részt vett Mészáros Géza elnök is. A rendezvényen lehetõség adódott a sport és kulturális események mellett a katonatársakkal történõ beszélgetésre.

Az MH Összhaderõnemi Parancsnokság, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, valamint az MH 93. Petõfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj Honvédszakszervezet alapszervezetei Székesfehérváron a Bregyó közben tartották – mintegy ötszáz érdeklõdõ jelenlétében – évzáró „családi napjukat”. 

Nagy Károly, a Hosz Nyugat-Magyarországi területi ügyvivõje által megnyitott családi nap célja az volt, hogy a Székesfehérváron szolgálatot teljesítõ szakszervezeti tagok és családtagjaik betekintést nyerhessenek a katonák mindennapi életébe és a katonacsaládok megismerkedhessenek egymással, ismeretségek, barátságok szövõdhessenek. A katonai bemutatót az együttmûködõ partnerek és meghívott mûvészek elõadásai tették még színesebbé. A programok közül kiemelkedett a Székesfehérvári Helyõrség Zenekar, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred karabélyos díszelgõ katonáinak bemutatója. A gyermekek részére a Kabóca bábszínház tartott színvonalas, érdekes elõadást. Nagyon sok nézõ tekintette meg a Székesfehérvári Helyõrségi Klub Jáde Hastánc csoportjának bemutatóját. Elsõsorban a gyermekek körében volt nagy sikere az „Iciri Piciri együttes” zenés elõadásának. A játszóházban pedig különbözõ kézmûves foglalkozásokon vehettek részt és a kicsiknek kifestették az arcukat is. A Székesfehérvári Huszár Hagyományõrzõ Egyesület lovagolni tanította a fiatal lányokat, fiúkat. A Quad és a légvár folyamatosan fogadta a motorozni és csúszkálni vágyó vendégeket. A borkóstoláson a Velencei-tó környéki borokkal ismerkedhettek meg az érdeklõdök. Óriási érdeklõdés mellett zajlottak a különbözõ sportrendezvények, ügyességi versenyek. A légpuska lövészetnek volt a legtöbb résztvevõje, ahol Ledács Kiss Attila, Czompainé Deli Zita (mindkét esetben sorsolással) és gyermek kategóriában Verkó Attila lett a legjobb lövõ. A sodrófa hajítás nagyon népszerû volt a hölgyek körében, itt Szabóné D. Zsuzsa, illetve a lányok között Kovács Fanni lett a gyõztes. Kosárra dobásban Dániel Magdolna, Kelemen Viktor, és gyermek kategóriában Csepcsányi Bence dobtak a legjobban. 11-es rúgó verseny végeredménye Bernáth Klaudia, Kovács Bence és gyermek kategóriában Kovács Bence. A Honvédszakszervezet és a Honvéd Nyugdíjpénztár közös tantermében Dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivõ, Jáger Tibor Hosz szolgáltatási és tagszervezõ, Domokos Viktória, az ING-CIB üzleti igazgatója, Fürst Róbert, Honvéd Nyugdíjpénztár nyugat-magyarországi területi képviselõje fogadta az érdeklõdõket. A látogatók megismerkedhettek a szakszervezet eredményeivel, törekvéseivel, és szolgáltatásaival, kérdéseikre hasznos tanácsokat kaphattak, a játékos kedvûek pedig kitöltötték a Hosz totót is.

A gyermekek kedves ajándékokat, léggömböket, zászlókat vehettek át.

Az eredményhirdetésen, a különbözõ sportversenyeken a legjobb eredményt elérõknek, valamint a Hosz totót hiba nélkül kitöltõknek Csepcsányi Zsolt, Bognár Balázs és Pistik Tibor Hosz alapszervezeti tisztségviselõk értékes ajándékokat adtak át.

A program zárásaként Csengery Otília, Pintér Tibor, Kárpáti Norbert szórakoztatta a nagyérdemût népszerû musical elõadással.

Ebédre közösen elfogyasztották a kiválóan elkészített babgulyást és rétest. Több mint ötszáz tagunk felhõtlen boldogságának adott helyszínt a Bregyó-közi katonai objektum.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.