2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Képben, hangban, szövegben

Hosz  |  2007. 11. 29., 20:44

A Honvédszakszervezet novemberi kongresszusa valóban mérföldkõnek minõsül a katonai érdekvédelem területén, s nemcsak az ott meghozott döntések, a folytonosság egyértelmû kinyilvánítása miatt. Áttörést jelent a fórum a kommunikáció tekintetében is, hiszen elõször fordult elõ a több mint másfél évtized alatt, hogy a kenesei történések minden fontos mozzanata megörökítésre került – képben, hangban, szövegben, s az események szinte percrõl-percre nyomon követhetõk voltak a szakszervezet honlapján. A Hosz-tévé rendszeres nézõinek, kedvelõinek sem kellett sokat várni az adásra, hiszen az elkerülhetetlen stúdiómunkák után azonnal láthatták a fórumon történt eseményeket, láthatták és hallhatták az itt készített interjúkat. A kongresszus fontos pillanatairól több száz fotó készült, melyek jelentõs része ugyancsak honlapunkon, illetve – a terjedelem korlátai miatt – részben újságunkban tekinthetõ meg. A dokumentálás, a precíz archiválás azonban nemcsak napjainknak és nemcsak a ma emberének szól – évtizedek múlva is hiteles képet kaphatnak majd a Magyar Honvédség és az érdekvédelem iránt elkötelezett amatõr és hivatásos kutatók, milyen minõségû munka folyt a Hosz-ban, mely témák foglalkoztatták a XXI. század elején a katonai érdekvédelmi szervezet legfõbb döntéshozó testületének tagjait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.