2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Képben, hangban, szövegben

Hosz  |  2007. 11. 29., 20:44

A Honvédszakszervezet novemberi kongresszusa valóban mérföldkõnek minõsül a katonai érdekvédelem területén, s nemcsak az ott meghozott döntések, a folytonosság egyértelmû kinyilvánítása miatt. Áttörést jelent a fórum a kommunikáció tekintetében is, hiszen elõször fordult elõ a több mint másfél évtized alatt, hogy a kenesei történések minden fontos mozzanata megörökítésre került – képben, hangban, szövegben, s az események szinte percrõl-percre nyomon követhetõk voltak a szakszervezet honlapján. A Hosz-tévé rendszeres nézõinek, kedvelõinek sem kellett sokat várni az adásra, hiszen az elkerülhetetlen stúdiómunkák után azonnal láthatták a fórumon történt eseményeket, láthatták és hallhatták az itt készített interjúkat. A kongresszus fontos pillanatairól több száz fotó készült, melyek jelentõs része ugyancsak honlapunkon, illetve – a terjedelem korlátai miatt – részben újságunkban tekinthetõ meg. A dokumentálás, a precíz archiválás azonban nemcsak napjainknak és nemcsak a ma emberének szól – évtizedek múlva is hiteles képet kaphatnak majd a Magyar Honvédség és az érdekvédelem iránt elkötelezett amatõr és hivatásos kutatók, milyen minõségû munka folyt a Hosz-ban, mely témák foglalkoztatták a XXI. század elején a katonai érdekvédelmi szervezet legfõbb döntéshozó testületének tagjait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.