2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti jelenlét

Hosz  |  2007. 02. 01., 08:43

A Honvédszakszervezet ügyvezetésének idei elsõ, január 10-i ülésén - többek között - az elmúlt idõszak egyeztetéseirõl, a rendkívüli HÉF ülésrõl szóló beszámoló, a Magyar Honvédség szervezeti változásából adódó jövõbeni szakszervezeti jelenlét, illetve az ebbõl adódó teendõk, valamint a Kft. és az Alapítvány tájékoztatója szerepelt. Az ülésen részt vett Szincsák Gyula alelnök, dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár, Pusztai Lajos, a Katonákért Alapítvány kuratóriumi titkára és Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetõje is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.