2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualizált kontraktus

Hosz  |  2007. 02. 28., 12:56

Besenyei Csaba, az aktivitásáról méltán ismert logisztikai érdekvédelmi képviselõ, aki egyben a Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ (MH VEK) Hosz alapszervezetének vezetõje is, nem habozott túl sokat. Az elsõ adandó alkalommal megerõsítette az elõzõ parancsnokkal, Czikó László mérnök ezredessel kötött együttmûködési megállapodást, s az aktualizált kontraktust - február 9-én - már alá is írta az új vezetõvel, Bozó Tibor ezredessel.

Bozó Tibor ezredesnek az MH VEK káli harcanyagraktár parancsnokánál tett bemutatkozó látogatására meghívást kapott - többek között - a Hosz fõtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz jogsegélyszolgálat-vezetõi pályázatán gyõztes Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és a VEK alapszervezet vezetõ-helyettese, Mészáros Mária is.

A bázis megtekintése után Bozó ezredes és Besenyei Csaba kézjegyével látta el a megállapodást és kölcsönösen biztosították egymást, hogy az eddigi kitûnõ együttmûködés a jövõben is zavartalan lesz. A protokolláris esemény után kötetlen beszélgetés keretében fõleg az aktualitásokról volt szó. A párbeszéd tehát elkezdõdött az új parancsnokkal: a Honvédszakszervezet kölcsönösségi alapon számít támogató együttmûködésére.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.