2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualizált kontraktus

Hosz  |  2007. 02. 28., 12:56

Besenyei Csaba, az aktivitásáról méltán ismert logisztikai érdekvédelmi képviselõ, aki egyben a Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ (MH VEK) Hosz alapszervezetének vezetõje is, nem habozott túl sokat. Az elsõ adandó alkalommal megerõsítette az elõzõ parancsnokkal, Czikó László mérnök ezredessel kötött együttmûködési megállapodást, s az aktualizált kontraktust - február 9-én - már alá is írta az új vezetõvel, Bozó Tibor ezredessel.

Bozó Tibor ezredesnek az MH VEK káli harcanyagraktár parancsnokánál tett bemutatkozó látogatására meghívást kapott - többek között - a Hosz fõtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz jogsegélyszolgálat-vezetõi pályázatán gyõztes Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és a VEK alapszervezet vezetõ-helyettese, Mészáros Mária is.

A bázis megtekintése után Bozó ezredes és Besenyei Csaba kézjegyével látta el a megállapodást és kölcsönösen biztosították egymást, hogy az eddigi kitûnõ együttmûködés a jövõben is zavartalan lesz. A protokolláris esemény után kötetlen beszélgetés keretében fõleg az aktualitásokról volt szó. A párbeszéd tehát elkezdõdött az új parancsnokkal: a Honvédszakszervezet kölcsönösségi alapon számít támogató együttmûködésére.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.